Connect with us

Μπάσκετ

Συναγερμός με κρούσματα στον Προμηθέα, αποκλείστηκαν από την Εθνική ομάδα οι 5 αθλητές

Published

on

Συναγερμός στο στρατόπεδο του Προμηθέα μια μέρα μετά την σπουδαία πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στο τελικό Κυπέλλου, βρέθηκαν κρούσματα στην Πατρινή ομάδα και για αυτό το λόγο η  ΕΟΚ ,  ανακοίνωσε πως τίθενται σε καραντίνα οι 5 αθλητές της Πατρινής ομάδας όπως αναφέρει το πρωτόκολλο.

 

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:  «Σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση θα ταξιδέψει η Εθνική Ανδρών για τη Ρίγα της Λετονίας. Κατόπιν επίσημη ενημέρωσης από τον Προμηθέα Πάτρας για επαφή των αθλητών του με επιβεβαιωμένα κρούσματα, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου οι πέντε παίκτες που επρόκειτο να συμμετάσχουν στην αποστολή, Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Λούντζης, αποκλείστηκαν αφού πρέπει να παραμείνουν σε ολιγοήμερη απομόνωση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν σήμερα όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας. Στις θέσεις τους κλήθηκαν οι Χρήστος Σαλούστρος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Μωραϊτης και Ζώης Καράμπελας και η Εθνική Ομάδα θα ταξιδέψει για τη Ρίγα με 13 παίκτες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν 2 κρούσματα στην αποστολή του Προμηθέα και για αυτό το λόγο το πρωί του Σαββάτου,απαντες τα μέλη της υποβλήθηκαν σε τεστ covid-19 και βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement