Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Δικηγόρος Λιγνάδη: Ο πελάτης μου το φωνάζει ότι είναι στη διάθεση των αρχών

Δημοσιεύθηκε

στις

Για το θέμα που προέκυψε με τις αφίσες με το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη στους δρόμους της Αθήνας μίλησε ο δικηγόρος του, Νίκος Γεωργουλέας.

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open μίλησε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, το πρωί του Σαββάτου τονίζοντας πως ο πελάτης του είναι στη διάθεση των Αρχών ενώ σχολίασε και τις αφίσες με το πρόσωπο του που έχουν τοιχοκολληθεί σε δρόμους της Αθήνας με υβριστικά συνθήματα.

«Οι αφίσες με το πρόσωπό του είναι απότοκο του κλίματος των τελευταίων ημερών, των αβάσιμων πληροφοριών που διακινούνται. Ο ίδιος αντέδρασε λέγοντας ότι είναι άστοχα σχόλια, υπερβολικά, σε σχέση με όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες» δήλωσε ο κ. Γεωργουλέας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Αναφερόμενος στη ψυχολογική κατάσταση του Δημήτρη Λεγνάδη, ο δικηγόρος είπε: «Δεν είναι χαρούμενος ένας άνθρωπος που βάλλεται πανταχόθεν με αστήρικτες και συκοφαντικές κατηγορίες. Έχει πολύ έντιμη προσέγγιση στα πράγματα, καθαρό μυαλό, οργανωμένη σκέψη, οργανωμένο λόγο και προετοιμάζει τις κινήσεις του για το πώς ο ίδιος θα απαντήσει σε όσα κάποιοι του καταμαρτυρούν κατά κανόνα ανωνύμως».

Ροή ειδήσεων

Advertisement