Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ερωτευμένοι με τη ζωή»- Αιμοδοσία χθες στην πλατεία Γεωργίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μήνυμα αγάπης και ζωής έστειλε χθες η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου «Άγιος Στυλιανός» και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία χθες στην πλατεία Γεωργίου, από τις 9 το πρωί έως 13.30 το μεσημέρι, με κεντρικό σύνθημα «Ερωτευμένοι με την ζωή».

Οι διοργανωτές με την ευκαιρία της γιορτής του έρωτα και της αγάπης, κάλεσαν από τους συμπολίτες να ανταποκριθούν στην έκκληση των συνανθρώπων μας, που έχουν άμεση ανάγκη μια μονάδα αίμα, για να κερδίσουν άλλη μια μάχη για την ζωή.

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση των κανόνων προστασίας από τον κορωνοϊό, την θερμομέτρηση όσων δηλώσουν το παρόν και την διάθεση υγειονομικού υλικού (μάσκες, αντισηπτικά), με το οποίο έχει εφοδιάσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, όλους τους Συλλόγους Αιμοδοτών.

Η Αιμοδοσία ήταν ενταγμένη στην δράση «Όλοι μαζί μπορούμε», στην οποία συμμετέχουν ο ΕΟΔΥ, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement