Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Η “χάλκινη” πρωταθλήτρια στο τριπλούν Αν. Φουτσιτζίδου μιλά στη «Γ» για το ιστορικό ρεκόρ

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Ένα ιστορικό μετάλλιο κατέκτησε την περασμένη Παρασκευή η αθλήτρια του νεοσύστατου Άτλαντα Πατρών Αναστασία Φουτσιτζίδου η οποία έλαβε την 3η θέση στον τελικό του τριπλούν. Με άλμα στα 12.63 πήρε το χάλκινο μετάλλιο που είναι το 15ο (!) συνολικά στην πλούσια καριέρα της.

Το μετάλλιο αυτό έχει ιστορικό χαρακτήρα επειδή είναι το 3ο μετάλλιο με τρεις διαφορετικές ομάδες της Πάτρας και αυτό από μόνο του είναι μεγάλο «παράσημο».
Συγκεκριμένα η έμπειρη πλέον αθλήτρια στο τριπλούν, έχει κατακτήσει μετάλλιο με τον Κούρο Πατρών, την Ολυμπιάδα και εσχάτως με τον Άτλαντα Πατρών το οποίο ήταν και το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του συλλόγου.
Η «Γ» μίλησε χθες με την Αναστασία Φουτσιτζίδου και την ρώτησε πώς νιώθει που πλέον είναι κάτοχος μιας πραγματικά ξεχωριστής επίδοσης…
«Είμαι πολύ χαρούμενη και παρά τις δυσκολίες στην προετοιμασία μου κατάφερα να πάρω το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο αφιερώνω στην νέα μου ομάδα, τον Άτλαντα Πατρών ο οποίος με έχει στηρίξει πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα» είπε αρχικά η Αναστασία Φουτσιτζίδου και πρόσθεσε: «Ήταν η πρώτη συμμετοχή του Άτλαντα σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό που κατέκτησε μετάλλια με τη ομάδα να έχει μόλις 6 μήνες ζωής.
Εκτός από την ομάδα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Θανάση Τσούκο για την βοήθειά του και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στον ανοιχτό στίβο, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν οι διοργανώσεις. Δυστυχώς στην εποχή του covid-19 δεν μπορείς να κάνεις κανένα προγραμματισμό όμως είμαι αισιόδοξη και για τη συνέχεια».

Ροή ειδήσεων

Advertisement