Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πανστρατιά για τη μικρή Σοφία

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΒΟΛΕΪΜΠΟΛΙΣΤΑ

Published

on

Για μια ακόμα φορά ο αθλητισμός ενώνει και δείχνει την πολυδιάστατη προσφορά του στην κοινωνία με αφορμή την περιπέτεια υγείας που περνά τις τελευταίες μέρες κόρη παλαίμαχου βολεϊμπολίστα.

Η 7χρονη είναι κόρη του πρώην βολεϊμπολίστα Αντώνη Κοβάτσεφ, Σόφη, έχει όγκο στον νωτιαίο μυελό και πρέπει να μεταβεί στην Αμερική, για να χειρουργηθεί άμεσα.

Το κόστος τιμάται στα 300.000 ευρώ και η μικρή Σόφη χρειάζεται την βοήθεια και την στήριξη όλων μας, με οποιοδήποτε ποσό μπορεί ο καθένας.

Παράλληλα η ομάδα του Ερμή Πατρών ήρθε σε επαφή με την Novasports και έγινε μαραθώνιος για το θέμα της μικρής, πριν και μετά το χθεσινό ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή:

«Ένας αθλητής που τίμησε με την παρουσία του το ελληνικό Volley και έκανε καριέρα παίζοντας στον Παναθηναϊκό (480 συμμετοχές) και στον ΠΑΟΚ (60 συμμετοχές) ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική μας ομάδα (120 συμμετοχές) περνάει πολύ δύσκολες ώρες αφού το κοριτσάκι του, η 7χρονη Σόφη.

αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας έχοντας έναν όγκο στον νωτιαίο μυελό που είχε προκαλέσει σκολίωση 130° στην σπονδυλική της στήλη η οποία με μια σειρά επεμβάσεων στην Γαλλία έχει μειωθεί στις 80° με την τοποθέτηση μεταλλικών λαμών ευθυγράμμισης και έπεται συνέχεια αφού η προσπάθεια μέσω αναγκαίων και υποχρεωτικών επώδυνων επεμβάσεων ενδομυελικής επεξεργασίας θα πρέπει να συνεχιστεί.

Όλη αυτή η επιβάρυνση της υγείας της μικρής Σοφίας έχει προκαλέσει μια νευροδερματική μελάνωση σε όλο το σώμα της με αποτέλεσμα να απαιτείται η τάχιστη μεταφορά της σε εξιδεικευμένο νοσοκομείο στο Miami και συγκεκριμένα στο “Jackson Memorial Hospital” για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες αποκατάστασης της υγείας της”.

Οσοι μπορούν, ας βοηθήσουν…

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement