Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ο 18χρονος δρομέας της Ολυμπιάδας Ηλία Αργύρη μετά την 4η θέση στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου

Published

on

Ο 18χρονος δρομέας των μεσαίων αποστάσεων της Ολυμπιάδας Ηλίας Αργύρης με όπλο την θέλησή του και την επιμονή του κατάφερε να δώσει το «παρών» στο ειδικών συνθηκών πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου όπου σημείωσε δύο φορές ατομικό ρεκόρ αγγίζοντας το ατομικό του ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο. Είναι αξιοπρόσεκτο ότι φέτος είναι μαθητής της Γ΄ Λυκείου και προετοιμάζεται παράλληλα με δύσκολες συνθήκες για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο αθλητής του Κώστα Λεβιδιώτη με επίδοση 1.58.29 πήρε την 4η θέση στον προκριματικό και έκλεισε εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Με χρόνο 1.55.29 κατέλαβε τελικά την 4η θέση χάνοντας στο νήμα το χάλκινο μετάλλιο από τον Πέτρο Παπαγεωργίου του Πανελληνίου 1.54.96, ενώ ο 2ος και έμπειρος αθλητής Ερλάντο Κεραμάς είχε κάνει 1.52.90.
Ο Πατρινός αθλητής οριοθετώντας τους στόχους του επισημαίνει: «Φέτος εκτός από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με τον covid, για μένα είναι ακόμα πιο δύσκολη χρονιά γιατί δίνω πανελλήνιες και προσπαθώ να συνδυάσω και το διάβασμα. Παρόλα αυτά κάνω αρκετή προπόνηση και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για την καλοκαιρινή περίοδο. Στον κλειστό κατέβηκα χωρίς καθόλου ειδική προπόνηση, για να κάνω ένα τεστ».
ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
Το 35ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα μείνει το πιο μικρό σε συμμετοχές μιας και είχε μπει φραγμός λόγω των μέτρων κατά του Covid-19 και πολλοί αθλητές δεν δήλωσαν συμμετοχή για το λόγο αυτό. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ύψος που συνολικά μετείχαν τρεις αθλητές και ο ένας δεν κατάφερε να κάνει έγκυρο άθλημα και το χάλκινο μετάλλιο παρέμεινε ορφανό. Νικητής ήταν ο Ανδρέας Μίτα από την Πρέβεζα με 1.98 και δεύτερος ο Γιώργος Δόσης 1.93. Ο Πατρινός Λευτέρης Παπανδρεόπουλος του Κούρου έχει ρεκόρ 2 μ. αλλά επέλεξε λόγω των συνθηκών να μην αγωνισθεί.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement