Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Άρθρα-Συνεργασίες

Επιλογές που απογοητεύουν την τοπική κοινωνία-Του Αντώνη Κουνάβη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η μετακίνηση του μέχρι πρότινος Αστυνομικού Διευθυντή Αχαϊας Γιώργου Μιχαλόπουλου στη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, αποτέλεσε μια δυσάρεστη έκπληξη για την τοπική κοινωνία, η οποία χάνει έναν ικανότατο, μάχιμο, έντιμο, αξιωματικό, που ήταν δίπλα στον πολίτη.

Δεν ξέρω ποιος «φωστήρας» την εισηγήθηκε και ποια ήταν τα κίνητρα της συγκεκριμένης απόφασης.
Εκείνο που ξέρω, που έζησα, που ζήσαμε, και συνιστά μια κοινή παραδοχή είναι το γεγονός ότι ο Γιώργος Μιχαλόπουλος έχαιρε κοινής αποδοχής, καθολικής αναγνώρισης, ως ένας ικανότατος αξιωματικός, προσηλωμένος στο καθήκον, καθώς αποτελεί ένα «διαμάντι» της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.Χρυσόστομος, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και άπαντες οι φορείς του νομού, τον εκτιμούσαν και είχαν μια αγαστή συνεργασία μαζί του, ανεξαρτήτως αξιώματος και ιδεολογικοπολιτικών τοποθετήσεων.
Ως εκ τούτου, η απομάκρυνση του συνιστά για όλους μας ένα μεγάλο πλήγμα, οι επιπτώσεις του οποίου θα φανούν σύντομα στην πορεία.
Στο σημείο αυτό, ας μου επιτραπεί μια προσωπική αναφορά, με αποδέκτη τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Κύριε πρόεδρε,
Την ίδια ώρα που εσείς προσωπικά και η κυβέρνηση σας , δίνετε μια μεγάλη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, με πολύ καλά αποτελέσματα συγκριτικά με άλλες χώρες, κάποιοι σύμβουλοι σας και κυβερνητικά στελέχη επιμένουν με «περίεργες» επιλογές τους, να πληγώνουν τη βάση της Νέας Δημοκρατίας και να τραυματίζουν την ψυχική της ενότητα.
Η απομάκρυνση από την Αχαΐα του Γιώργου Μιχαλόπουλου, είναι μια από αυτές.
(*)) Δημοτικός Σύμβουλος Πατρέων και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαϊας


Ροή ειδήσεων

Advertisement