Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας δεν ασχολείται με φήμες και πιάνει δουλειά για το πρωτάθλημα

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μια πραγματικά περίεργη φημολογία έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα γύρω από το θέμα των κρουσμάτων στην ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα και ορισμένοι φαίνεται να προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν για άλλους σκοπούς.
Η ΑΕΚ με την κίνησή της να μην στείλει τους διεθνείς στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής, πυροδότησε ερωτηματικά και υπόνοιες σχετικά με τους λόγους και ορισμένοι λένε πως αυτοί συνδέεται με την πατρινή ομάδα και το πότε εμφανίστηκε το κρούσμα του Προμηθέα και αν κατ’ επέκταση υπήρχε λόγος να μην διεξαχθεί ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ.

Σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Προμηθέα αλλά και με βάση το ρεπορτάζ της «Γ» δεν υπήρχε κανένα απολύτως κενό στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου όπως αφήνουν ορισμένοι να εννοηθεί.
Το πρωτόκολλο που ισχύει στο Κύπελλο Ελλάδας είναι ίδιο με αυτό που έχει αποφασίσει και ο ΕΣΑΚΕ και μιλάμε για ένα τεστ covid-19 ανά εβδομάδα όπως άλλωστε ισχύει και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (Σούπερ λιγκ 1 και Σούπερ λιγκ 2).
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως η πατρινή ομάδα τήρησε στο απόλυτο το υγειονομικό πρωτόκολλο καθώς όλα τα μέλη της αποστολής έκαναν τεστ την περασμένη Κυριακή, την επόμενη μέρα και ήταν άπαντες αρνητικοί όποτε και ταξίδεψαν κανονικά για τη Ρόδο.
Μόλις δύο μέλη της αποστολής παρουσίασαν συμπτώματα, όπως όφειλε η ΚΑΕ τους έστειλε για τεστ covid-19 και την επομένη μέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα, αφενός το δημοσιοποίησε ενεργοποιώντας το πρωτόκολλο και αφετέρου ενημέρωσε την ΕΟΚ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έτσι έχουν τα γεγονότα και η διοίκηση του Προμηθέα δεν πρόκειται να ασχοληθεί με φημολογίες ούτε με …διαρροές. Για αυτό και στην διοίκηση της πατρινής ομάδας ασχολούνται με τη συνέχεια της ομάδας και την καλύτερη προετοιμασίας της ενόψει του επόμενου αγώνα το Σάββατο 27/2 με την ΑΕΚ στο «Τόφαλος».
ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Στο μεταξύ, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται εν αναμονή των υπολοίπων αποτελεσμάτων των μελών που έχουν υποβληθεί σε τεστ για να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασπορά εντός της ομάδας ή όχι.
Λογικά σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν υπάρχει θέμα διασποράς στους κόλπους των παικτών ή αν ο ιός «χτύπησε» μόνο 2 μελή του σταφ και έναν παίκτη.
ΑΥΡΙΟ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Στο αγωνιστικό μέρος, τελευταία μέρα ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους παίκτες του Προμηθέα οι οποίοι από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις με το ραντεβού να έχει δοθεί στο «Δ. Τόφαλος».
Στην αυριανή προπόνηση δεν θα είναι σίγουρα ο διεθνής παίκτης που έχει βρεθεί θετικός και είναι σε καραντίνα λίγων ημερών όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement