Τρίτη 20 Απριλίου 2021
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Η επιστολή του ΝΟΠ στην ΓΓΑ και οι 2 προτάσεις για τα κολυμβητήρια

Δημοσιεύθηκε

στις

Η διοίκηση του ΝΟΠ έστειλε χθες επιστολή στην ΓΓΑ με την οποία αναφέρει το πρόβλημα τι οποίο υπάρχει στην Πάτρα μετά την τελευταία απόφαση της ΓΓΑ για να λειτουργήσουν τα ανοιχτά κολυμβητήρια.

Επειδή το μοναδικό ανοιχτό κολυμβητήριο στην πόλη είναι αυτό του ΝΟΠ και δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να λειτουργήσει, η διοίκηση του ομίλου έστειλε επιστολή στην οποία εξηγεί το πρόβλημα και καταθέτει δυο λύσεις.
Η πρώτη λύση αναφέρει οι αθλητές της Πάτρας να μπορούν να κολυμπήσουν στο κλειστό κολυμβητήριο «Αν. Πεπανός» το οποίο θερμαίνεται για τις προπονήσεις της γυναικείας ομάδας της ΝΕΠ και η εναλλακτική λύση είναι να χρηματοδοτήσει η πολιτεία τις δαπάνες λειτουργίας και θέρμανσης του ανοιχτού κολυμβητηρίου του ΝΟΠ.
Η κίνηση του ΝΟΠ είναι  προς την σωστή θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που υπάρχει και μετά από μήνες, να μπορέσουν οι αθλητές που είναι σε σύλλογο να κολυμπήσουν.
Π.Κ.

Λοιπά Αθλήματα

Με επιτυχία η αιμοδοσία της ΠΓΕ, συγκεντρώθηκαν 35 φιάλες αίμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η εθελοντική αιμοδοσία από την Παναχαϊκή στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου καθώς συγκεντρώθηκαν συνολικά 35 φιάλες αίματος που είναι αριθμός ρεκόρ για το σύλλογο.

Περισσότερα

Λοιπά Αθλήματα

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Αναχωρεί για Σερβία ο Σάκης Πεφάνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Έτοιμος για την πρόβα τζενεράλε ενόψει της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό που θα συνεχισθεί στο Παρίσι 4-8 Ιουνίου είναι ο Πατρινός πυγμάχος της Παναχαϊκής Σάκης Πεφάνης, ο οποίος θα αναχωρήσει αύριο ενόψει της συμμετοχής του στο φημισμένο τουρνουά του Βελιγραδίου.

 

Το τουρνουά ξεκινάει μεθαύριο, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Απριλίου και από πλευράς Ελλήνων παρόντες θα είναι οι Βάγκαν Ναντζινιάν και η Νίκη Πήττα που θα τους συνοδεύσουν οι Γιώργος Ελευθεριάδης και Βαγγέλης Παπουτσάκης αντίστοιχα. Τον Σάκη Πεφάνη θα κοουτσάρει ο Γιώργος Ελευθεριάδης.

 

Περισσότερα

Λοιπά Αθλήματα

Παραίτηση από το Δ.Σ. της ΕΟ Τοξοβολίας και του Πέτρου Συναδινού

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά τον Τάσο Χρυσανθόπουλο ένας ακόμα Πατρινός νεοεκλεγείς στο Δ.Σ. της ΕΟ Τοξοβολίας, ο Πέτρος Συναδινός, παραιτήθηκε. Στο Δ.Σ. παραμένει, με καθήκοντα ειδικού γραμματέα, η πολιτογραφημένη Πατρινή, Μαρία Σκαπέρδα, ενώ επίσης ο Παύλος Κούλης επιλέχθηκε ως αναπληρωτής εκπρόσωπος των αθλητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:
“Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν των παραιτήσεων α) του Αναστασίου Χρυσανθόπουλου, από τη θέση του προέδρου και μέλους του Δ.Σ. και β) του Πέτρου Συναδινού από τη θέση μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώθηκε από τα δύο πρώτα μη εκλεγέντα μέλη κατά σειρά ψήφων και κληρώσεως της Εφορευτικής Επιτροπής, με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης της 27ης Μαρτίου 2021 και σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4726/2020. Παρά τις διοικητικές τροποποιήσεις, τα μέλη του νέου Δ.Σ., με συναίσθημα ευθύνης προσφέρουν ανελλιπώς τις υπηρεσίες τους με γνώμονα την πρόοδο του αθλήματος της Τοξοβολίας”.
Κατά τη συνεδρίαση της 16ης Απριλίου 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Τ. επανασυγκροτήθηκε σε σώμα, ως ακολούθως:
Πρόεδρος Δ.Σ: Έλση Σκαφίδα.
Α΄ Αντιπρόεδρος: Σοφία Καραμπίνη.
Β΄ Αντιπρόεδρος: Μαρίνα Πίκου.
Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Τζουβάρας.
Ταμίας: Ερασμία Σμυρόγλου.
Έφορος: Μηνάς Πατσουράκης.
Ειδικός Γραμματέας: Μαρία Σκαπέρδα.
Αναπληρωτής Ταμίας: Ιωάννης Βαϊόπουλος.
Αναπληρωτής Έφορος: Άρης Κορμπέτης
(Τακτικό μέλος εκπροσώπου των αθλητών).
Μέλος Δ.Σ.: Μαρία Κυριλλοπούλου.
Μέλος Δ.Σ.: Ιωάννης Λαμπράκης.
Μέλος Δ.Σ.: Ευαγγελία Παπαδοπούλου.
Εκπρόσωπος Αθλητών (Αναπλ. μέλος: Παύλος Κούλης.

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα