Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ανέτοιμη η Εθνική ομάδα πόλο και ήττα από το Μαυροβούνιο

Published

on

Εμφανώς ανέτοιμη, η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και δικαίως έχασε 8-4 από το Μαυροβούνιο, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στο προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ.

 

Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο της δύσκολο παιχνίδι, που είχε χαρακτηριστεί, μάλιστα, ως «τελικός πρωτιάς», δεν ήταν η πρέπουσα, με τους Μαυροβούνιους να μπαίνουν δυνατά και να προηγούνται, μάλιστα, 4-0 από την πρώτη κιόλας περίοδο!

Μετά από αυτή την ήττα, η Ελλάδα, πιθανότατα, θα καταλάβει τη δεύτερη θέση του Α’ ομίλου -παίζει αύριο (18/02, 15:30) με τον Καναδά και με νίκη την εξασφαλίζει- και στα προημιτελικά αντίπαλος θα είναι μία εκ των Ρουμανίας, Γαλλίας και Ολλανδίας, ενώ, εφόσον προκριθεί στον ημιτελικό, θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία, η οποία πραγματοποίησε την έκπληξη του τουρνουά μέχρι στιγμής, επικρατώντας 14-13 της Κροατίας.

Θυμίζουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες παίρνουν την πρόκριση οι δύο ομάδες που θα περάσουν στον τελικό του προολυμπιακού!

Ελλάδα-Μαυροβούνιο 4-8 (1-4, 1-1, 1-1, 1-2)

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης 1, Καπότσης, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης.

ΠΗΓΗ: Sporfm.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement