Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο «πάγο» τα εμβόλια-Στον… αέρα τα ραντεβού των πολιτών 75-79 ετών αφού η πλατφόρμα είναι «νεκρή»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοβαρό πρόβλημα έχει ανακύψει τα τελευταία 24ωρα με τους εμβολιασμούς των πολιτών της ηλικιακής ομάδας 75-79 ετών καθώς η πλατφόρμα για τα ραντεβού είναι «νεκρή».

Η πλατφόρμα άνοιξε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και δόθηκαν ελάχιστα ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα της Πάτρας. Από το Σαββατοκύριακο μέχρι και χθες, όπως καταγγέλλουν ασφαλισμένοι στην «Γ» αδυνατούν να κλείσουν ραντεβού για να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
Προσέρχονται στα φαρμακεία και ζητούν από τους φαρμακοποιούς να τους κλείσουν ραντεβού για το δρόμο προς την «ελευθερία» τους, αλλά μάταια…
Αποτέλεσμα είναι να επικρατεί αναταραχή και αγανάκτηση, ενώ αρκετοί θεωρούν πως το πρόβλημα προέκυψε εξαιτίας της έλλειψης εμβολίων, δεδομένου ότι τα εμβολιαστικά κέντρα της Πάτρας είναι πανέτοιμα.
Σε κάθε περίπτωση, η αγωνία είναι διάχυτη για τον αριθμό των εμβολίων που παραλαμβάνει η χώρα μας καθώς φαίνεται πως η ποσότητα δεν επαρκεί για να προχωρήσει ταχύτερα η διαδικασία και στις άλλες ηλιακές ομάδες.
«Ας μας πουν γιατί δεν μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού. Περιμέναμε τόσο καιρό και τώρα η πλατφόρμα δεν λειτουργεί. Αν δεν έχουν εμβόλια να πάρουν. Δεν είναι δυνατόν να μας ταλαιπωρούν και μέσα στο κρύο, ηλικιωμένοι άνθρωποι να πηγαίνουμε και να ερχόμαστε από το φαρμακείο άπραγοι. Καλούν τον κόσμο να εμβολιαστεί, αλλά τελικά δεν μας αφήνουν να κλείσουμε ραντεβού. Ανεπίτρεπτες καταστάσεις…», δήλωναν χθες αγανακτισμένοι αναγνώστες της «Γ».

Ροή ειδήσεων

Advertisement