Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Battle of the Couples: Παναγιώτης Βασιλάκος και Σάσα Σταμάτη μάς βάζουν στο κλίμα του παιχνιδιού

Δημοσιεύθηκε

στις

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι το «Battle of the Couples» να κάνει πρεμιέρα στον «αέρα» του Alpha.

Η πρεμιέρα του νέου reality παιχνιδιού του Alpha έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Πέμπτη στις 21.00.

Ο παρουσιαστής Παναγιώτης Βασιλάκος και η couples’ coach, Σάσα Σταμάτη φωτογραφήθηκαν για το project, λίγο πριν την πρεμιέρα και δεν αρνήθηκαν να δώσουν και μερικές λεπτομέρειες για το Battle of the Couples.

Τι είναι η Τελετή των Βραχιολιών

Μια από τις πιο σημαντικές διαδικασίες στο Battle of the Couples είναι η Τελετή των Βραχιολιών. Τι είναι όμως ακριβώς αυτή η τελετή; Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έδωσε τις λεπτομέρειες.

«Γίνεται μια ανοιχτή ψηφοφορία. Στρατηγικές και τακτικές που μπορεί να έχουν κρύψει κάποια ζευγάρια που δεν έχουν άλλη επιλογή. Γιατί όταν θέλουν να δικαιολογήσουν το ζευγάρι που ψηφίζουν, καταλαβαίνουμε αν θα πουν ψέμματα ή αλήθεια. Εκείνη την ημέρα κόβω τα βραχιόλια από τα ζευγάρια που είναι προτεινόμενα προς αποχώρηση και την επόμενη μέρα τα ζευγάρια θα μονομαχήσουν για το ποιο θα μείνει στη βίλα και θα του ξαναβάλω το βραχιόλι» διευκρίνισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Τι συμβολίζουν όμως αυτά τα βραχιόλια; «Τη δύναμη τους μέσα στο παιχνίδι γιατί χωρίς αυτά σημαίνει ότι δεν είναι μέρος του Battle of the Couples» απάντησε ο παρουσιαστής.

Τα ζευγάρια ανοίγονται εύκολα στην couples’ coaches; Η Σάσα Σταμάτη έχει την απάντηση. «Κάποια ζευγάρια έχουν αρχίσει να ξεκλειδώνονται αλλά είναι και κάποια που δεν ξεκλειδώνονται και θέλουν πολλή δουλειά. Το καλό που τους θέλω είναι να ξεκλειδωθούν γιατί τα πράγματα στενεύουν» είπε η couples’ coaches.


Ροή ειδήσεων

Advertisement