Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Της δόθηκε η ευκαιρία, αλλά…

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Κρήτη και πήρε την πέμπτη ισοπαλία επί των Χανιών

 

 ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

 

Είχε την ευκαιρία να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο των Περιβολιών η Παναχαϊκή, ωστόσο παραχώρησε λευκή ισοπαλία επί των Χανιών (0-0) για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε την αναμέτρηση με την ίδια 11άδα της προηγούμενης αγωνιστικής με τους κοκκινόμαυρους στο πρώτο 45λεπτο να χάνουν την μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης.

Στα πρώτα λεπτά οι «κοκκινόμαυροι» προσπαθούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία των Χανίων και σιγά-σιγά έπαιρναν μέτρα θέλοντας επιβάλουν τον ρυθμό τους μέσα στο γήπεδο.

Αυτό το έκανε στο 26΄ με σουτ που πραγματοποίησε ο Αραβίδης και κατέληξε στην αγκαλιά του πορτιέρο Κουτζαβασίλη.

Τα Χανιά έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο πρώτο μέρος όταν στο 30΄ ο Κάσσος με κεφαλιά από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κολοβούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ

Η Παναχαϊκή έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 33΄ με τον Πάνου να σημαδεύει το δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσερούτι να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στο δεύτερο μέρος οι «κοκκινόμαυροι» μπήκαν δυνατά μετά την μεγάλη ευκαιρία του Κάσσο με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 58΄ ο Αραβίδης τροφοδοτεί τον Γιούση και εκείνος με ένα τσίμπημα περνάει την μπάλα πάνω από τον Κουτζαβασίλη αλλά ο Γρομιτσάρης έδιωξε πριν αυτή περάσει την γραμμή του τέρματος και καταλήξει στα δίχτυα.

Η Παναχαϊκή είχε την κατοχή της μπάλας για τα υπόλοιπα 15 λεπτά περίπου και προσπαθούσε να φανεί και πάλι απειλητική χωρίς όμως να μπορέσει να παραβιάσει την εστία των Χανιών.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στο δεύτερο μέρος έχει κάνει μόλις δύο αλλαγές και οι κοκκινόμαυροι αρχίζουν να δίνουν γήπεδο στους αντιπάλους τους με αποτέλεσμα στο 76΄ να χαθεί μεγάλη ευκαιρία με σουτ που δοκίμασε από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Δημητριάδης με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Νίκος Παπαδόπουλος μετά τις αλλαγές του Μασούρα στο 60΄ στην θέση του Τσερούτι και του Μπρους στο 73΄ στην θέση του Μουστακόπουλου καθυστέρησε να δώσει ανάσα με νέα πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτές έγιναν στο 91΄ όταν μάλιστα είχαν δοθεί τα δύο λεπτά έξτρα χρόνου από τον 4ο ρίχνοντας στην μάχη τους Μαρκοπουλιώτη, Μπελεζάκη και Παπαδόπουλο με αποτέλεσμα να γίνουν επιπλέον καθυστερήσεις.

Το 0-0 όμως δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα από την στιγμή που οι διεκδικητές γκέλαραν με αποτέλεσμα η Παναχαϊκή να παραμείνει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Λαρέα, Πατάπης, Πάνος, Μουστακόπουλος (73′ Μπρους), Τσερούτι (60′ Μασούρας), Ανάκογλου (90+1′ Μαρκοπουλιώτης), Γιούσης (90+1′ Μπελεζάκης), Μπάτροβιτς (90+1′ Παπαδόπουλος), Αραβίδης.

ΧΑΝΙΑ (Α. Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης (64′ Σωτηράκος), Carlos (46′ Πλέγας), Δημητριάδης, Σουντουρά (46′ Μπραμπίγια), Κάσσος, Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος (67′ Βρεττός).

 

Μεγάλη νίκη της Δράμας, τρίποντο για τον Εργοτέλη

Με την Δόξα Δράμας να πετυχαίνει την μεγαλύτερη νίκη συνεχίστηκε το πρωτάθλημα με την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Οι γηπεδούχοι «φρέναραν» τον Ιωνικό καθώς επικράτησαν με 2-1. Ο Εργοτέλης από την άλλη πήρε σπουδαίο «διπλό» με 1-0 επί του ΟΦ Ιεράπετρας που τον έφερε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς ενώ ο Λεβαδειακός «σκόνταψε» στην έδρα του παραχωρώντας λευκή ισοπαλία στον Απόλλωνα Λάρισας (0-0). Ο Διαγόρας νίκησε με 1-0 την Ξάνθη όπως και ο Καραϊσκάκης τα Τρίκαλα.

 

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δόξα Δράμας- Ιωνικός 2-1 (23’ Αντερσον, 75’ Αγγελόπουλος-82’ Ρόγε)

Καραϊσκάκης-Τρίκαλα 1-0 (45’ Γιαννιώτης)

Διαγόρας-Ξάνθη 1-0 (48’ Αλάεθ)

Λεβαδειακός-Απόλλων Λάρισας 0-0

ΟΦΙ-Εργοτέλης 0-1 (5’ Μπουτσάκης)

Χανιά-Παναχαϊκή 0-0

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 8 αγώνες)

Ιωνικός                          10-2 17

Λεβαδειακός                 9-5   16

Εργοτέλης                     7-3   16

Παναχαϊκή                    11-5 14

Διαγόρας                       8-6   14

Τρίκαλα                         9-8   12

Ξάνθη                            6-5   12

Χανιά                             6-6   11

Δόξα Δράμας                5-9   7

Απόλλων Λαρ.              4-7   6

ΑΕ Καραϊσκάκης         6-14 6

Ιεράπετρα                     6-13 3

*Από ένα παιχνίδι λιγότερο έχουν Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης και Ξάνθη.

*Από τρία παιχνίδια λιγότερα έχει η Δόξα Δράμας

 

ΕΠΟΜΕΝΗ 

(10η Αγωνιστική)

 ΣΑΒΒΑΤΟ (20/2)

14:30 Εργοτέλης-Παναχαϊκή (ΕΡΤ3)

14:45 Δόξα Δράμας-Καραϊσκάκης (Ertsports)

ΚΥΡΙΑΚΗ (21/2)

14:00 Απόλλων Λάρισας-Χανιά (Ertsports 2)

14:45 Τρίκαλα-Διαγόρας (Ertsports 3)

14:45 Ιωνικός-Λεβαδειακός (ΕΡΤ3)

14:45 Ξάνθη-ΟΦ Ιεράπετρας (Ertsports)

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement