Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Tην βρήκαν… παντρεμένη με δύο  Ινδούς!

H Αργυρώ Κόττα θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για την ταλαιπωρία που υπέστη

Published

on

 

 

Ξανά στην επικαιρότητα η «αμαρτωλή» υπόθεση των γάμων- μαϊμού στην Δυτική Αχαΐα, μετά από νέα καταγγελία  καταγγελία Πατρινής

Στην επικαιρότητα επανέρχεται η «αμαρτωλή» υπόθεση των γάμων- μαϊμού στην Δυτική Αχαΐα που είχε αποκαλυφθεί το 2011 μετά από νέα μαρτυρία Πατρινής ότι βρέθηκε παντρεμένη με δύο Ινδούς, ενώ ήταν ήδη παντρεμένη με Έλληνα!..

Η πρωτοφανής περιπέτεια για την κυρία  Αργυρώ Κόττα η οποία τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα ζούσε στην Πάτρα με τον πρώην σύζυγό της με τον οποίο και χώρισε το 2015. Πριν από λίγους μήνες η κα Κόττα θέλησε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον νέο της σύντροφο και μετέβη στο Ληξιαρχείο για να το δηλώσει, καθώς η οικογενειακή της μερίδα εξακολουθεί να βρίσκεται στην Πάτρα. Εκεί βρέθηκε μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη. Όπως την ενημέρωσαν δεν ήταν παντρεμένη μόνο με τον πρώην σύζυγό της, αλλά και με δύο ακόμη άνδρες, Ινδούς!

Μάλιστα, όπως δήλωσε στη «Γ» και οι δύο γάμοι φαίνεται να έγιναν στο Δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας με διαφορά 15 (!) ημερών ο ένας από τον άλλον, καθώς ο πρώτος ακυρώθηκε επειδή η ίδια χαρακτηρίστηκε δίγαμη.

«Είναι πραγματικά αδιανόητα όλα αυτά που συμβαίνουν. Τα τελευταία χρόνια ζω στην Κέρκυρα με τον νέο μου σύντροφο, χωρίς ουδέποτε μέχρι πρότινος να έχω λάβει κάποιο έγγραφο ή οτιδήποτε άλλο που να φαίνεται τι είχε συμβεί. Το ανακάλυψα ξαφνικά όταν πήγα να δηλώσω στο Ληξιαρχείο το σύμφωνο συμβίωσης. Με ενημέρωσαν πως έχω κάνει τρεις γάμους, έναν που φυσικά και γνωρίζω με τον πρώην σύζυγό μου και δύο που αγνοούσα παντελώς με Ινδούς οι οποίοι μάλιστα είναι και ξαδέλφια. Αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας κλήθηκα να απολογηθώ έχοντας πλήρη άγνοια για όλα αυτά. Τώρα, πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. Πάντως στην αρχή έκλαψα, γιατί ψυχολογικά και μόνο αντιμετώπισα μία κατάσταση που δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να είχα εμπλακεί. Την υπόθεση χειρίζεται ήδη η δικηγόρος μου, καθώς θα κινηθώ νομικά όχι για να αποκατασταθεί μόνο η ζωή μου, αλλά και για να αναζητηθούν ευθύνες…», δήλωσε η κα Κόττα δηλώνοντας πως θα υποβάλλει μηνύσεις.

ΕΧΕΙ «ΠΑΓΩΣΕΙ» Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Την ίδια ώρα η συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία σε νομικό επίπεδο έχει «παγώσει» καθώς τόσα χρόνια μετά, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της κύριας ανάκρισης έχει και άλλες… παράπλευρες απώλειες. Η υπόθεση που είχε αποκαλυφθεί αφορούσε στην τέλεση 112 πολιτικών γάμων – μαϊμού Ελληνίδων με αλλοδαπούς προκειμένου οι δεύτεροι να λαμβάνουν την ελληνική υπηκοότητα, ενώ με βάσει βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και του πρώην αντιδημάρχου, Κανέλλου Κανελλόπουλου, ο οποίος όπως προέβλεπαν οι αρμοδιότητές του αναπλήρωνε τον επίσης, τότε αντιδήμαρχο Χρήστο Νικολάου και τελούσε πολιτικούς γάμους, χωρίς όμως να γνωρίζει ποιοι παντρεύονταν. Ο κ. Κανελλόπουλος από τότε έχει δεχτεί τεράστιο επαγγελματικό πλήγμα, καθώς όπως καταγγέλλει η υπόθεση εδώ και χρόνια αιωρείται, καθώς ως ένας εκ των κατηγορουμένων του έχει επιβληθεί δέσμευση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς. «Όνειδος! Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω με άλλο τρόπο την  καθυστέρηση που παρατηρείται στην απονομή δικαίου, καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο σημείο μηδέν. Εδώ και επτά- οκτώ χρόνια περιμένω να προχωρήσει η διαδικασία για να φθάσει η υπόθεση στο ακροατήριο, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτε», δήλωσε ο κ. Κανελλόπουλος εκφράζοντας την αγανάκτησή του.

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement