Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Ο Βασίλης περιγράφει πώς στα 15 του έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό θεατράνθρωπο: Με κακοποιούσε 4 χρόνια, συγκλονιστική εξομολόγηση

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο 40 ετών σήμερα Βασίλης είναι ο πρώτος άνθρωπος που κινήθηκε νομικά κατά γνωστού θεατρανθρώπου για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό που υπέστη από τα 15 του.

Ο 40χρονος σήμερα Βασίλης μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην οποία διηγήθηκε τη γνωριμία του με τον γνωστό θεατράνθρωπο σε ηλικία 15 ετών και όλα όσα έζησε τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο εφιάλτης του Βασίλη ξεκίνησε όταν με το σχολείο παρακολούθησε μια παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε ο γνωστός θεατράνθρωπος. Τον γνώρισε στο καμαρίνι, τον κάλεσε στο σπίτι του και εκμεταλλευόμενος το ενδιαφέρον τότε του 15χρονου για το θέατρο, με την υπόσχεση ότι θα τον έκανε πρωταγωνιστή, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ασελγούσε συστηματικά επάνω του.
Ο Βασίλης σήμερα ζει στο εξωτερικό. Πριν από μερικές ημέρες ήταν το πρώτο άτομο που υπέβαλε μήνυση στο πλαίσιο του ελληνικού #metoo και χθες το βράδυ μίλησε για όλα όσα έζησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Είχα δεχτεί bullying στο σχολείο γιατί ήμουν διαφορετικός. Στα 15 μου αποφάσισα ότι δεν θα δώσω πανελλήνιες κι ότι θα ασχοληθώ με το θέατρο… Λείπω πολλά χρόνια στο Λονδίνο και γύρισα στην Ελλάδα. Θα γύριζα τη γη και τον ουρανό για να κάνω αυτή τη μήνυση. Ήθελα να εκπροσωπηθώ από έναν δικηγόρο και όχι να το καταγγείλω στα social media. Τα τελευταία χρόνια μου είχε δημιουργηθεί πάρα πολύ η ανάγκη να το μοιραστώ και είχα πει στους φίλους μου την ιστορία για να τη διαδώσουν. Έψαχνα ανθρώπους που να έχουν ζήσει τα ίδια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο».

Ροή ειδήσεων

Advertisement