Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Η Εθνική ομάδα νίκησε στα πεναλτι την Γαλλία και έμεινε ζωντανή στο όνειρο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ζωντανή στο όνειρο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έμεινε η Εθνική Πόλο των Ανδρών, η οποία κέρδισε δύσκολα τη Γαλλία (17-14) στον προημιτελικό του Προολυμπιακού. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο οποίο αγωνίζεται ο Πατρινός Χρ. Κολόμβος ήταν κακό για τρία οκτάλεπτα, βρέθηκε στο -2 στην εκκίνηση του τέταρτου, κατάφερε όμως να οδηγήσει τον αγώνα στην παράταση κι εκεί να πάρει το εισιτήριο για τους “4” του τουρνουά.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου είχαν πολλά προβλήματα στην άμυνα, δίνοντας πολλά δικαιώματα στους μπλε. Στο τελευταίο οκτάλεπτο έπαιξαν όμως εκπληκτικά ακόμη και στον παίκτη λιγότερο, για να πάρουν το προβάδισμα (13-12) με τρία λεπτά για το τέλος. Μια ολιγωρία στην άμυνα έφερε την ισοφάριση από την πλευρά της Γαλλίας, με το σουτ του Γιάννη Φουντούλη στα 5” να καταλήγει στο δοκάρι και τις δύο ομάδες να οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι.
Εκεί ήταν που έκανε τη διαφορά ο Μανώλης Ζερδεβάς. Ο τερματοφύλακας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έπιασε δύο εκτελέσεις των μπλε, με τον Γιάννη Φουντούλη, τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου, τον Στέλιο Αργυρόπουλο και τον Άγγελο Βλαχόπουλο να σημαδεύουν σωστά και να δίνουν στην Ελλάδα την πρόκριση στους “4” του Προολυμπιακου.
Χθες βράδυ θα ξεκαθάριζε ποιος εκ των Ρωσία-Καναδά θα είναι ο αντίπαλος της Ελλάδας.
Τα οκτάλεπτα: 6-4, 1-4, 3-4, 3-1, 4-1πεν.
ΕΛΛΑΔΑ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Καπότσης, Φουντούλης 4, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 3, Μουρίκης, Κολόμβος, Βλαχόπουλος 3.
Στα πέναλτι σκόραραν οι: Φουντούλης, Παπαναστασίου, Αργυρόπουλος, Βλαχόπουλος.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement