Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

ΣΤΙΒΟΣ: Κανονικά το πανελλήνιο βάδην στις 28 Φεβρουαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της «Γ» για την διεξαγωγή κανονικά του πανελληνίου πρωταθλήματος 35 χιλιομέτρων βάδην την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στα Μέγαρα παράλληλα με ημερίδες ορίων για τους μικρότερους αθλητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ: «Η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ενέκρινε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας, που αφορά στη διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος 35χλμ. βάδην ανδρών – γυναικών που θα διεξαχθεί στα Μέγαρα την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021. Η Ομοσπονδία έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εκδοθεί η σχετική άδεια διεξαγωγής από την Περιφέρεια. Επίσης ο ΣΕΓΑΣ έχει φροντίσει για την παρουσία τριών (3) διεθνών κριτών βάδην, προκειμένου οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών μας να προσμετρηθούν στο Ranking της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (World Athletics) για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
ΠΑΡΩΝ Ο ΝΤΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Από την Σχολή Βάδην της Ολυμπιάδας το «παρών» θα δώσει ο Κων. Ντεντόπουλος στους άνδρες και στις γυναίκες η Φωτεινή Μπαντούνου.
Όσον αφορά την Αγγελική Μακρή δεν έχει καταφέρει να κάνει restart μετά την επέμβαση στο γόνατο.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ
Πληθωρική θα είναι μια ακόμη φορά η παρουσία των νεαρών αθλητών στην ημερίδα ορίων. Το «παρών» αναμένεται να δώσουν οι:
5.000μ. Κορασίδων: Μυρτώ Τσιμιγκάτου, Μαλένα Πάλμου, Αλεξάνδρα Κονιδάρη.
10.000μ. Παίδων: Δημ. Κονιδάρης.
10.000μ. Νεανίδων: Έλενα Καπώνη.
5.000μ. Παμπαίδων: Ελισαίος Μπαρδάκης.
5.000μ. Παγκορασίδων: Εύα Παππά.
*Ο Αλέξανδρος Μορτζάκης αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα όπως και οι Γιώργος Καυκαλιάς και Χάρις Ζαχαροπούλου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής αναμένεται να έχουν κατατεθεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα ηλεκτρονικά στον ΣΕΓΑΣ.
ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΡΙΨΕΩΝ
Παράλληλα η Ομοσπονδία γνωστοποιεί την αναβολή του πανελληνίου πρωταθλήματος δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, το οποίο είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 καθώς και του χειμερινού κυπέλλου ρίψεων το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021. Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των παραπάνω διοργανώσεων θα γίνουν γνωστές μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και θα εξαρτηθούν από τις ανακοινώσεις της Πολιτείας σχετικά με την παράταση ή μη των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας της Covid-19.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement