Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Χαϊκάλης κατά Μητσοτάκη : «Κοινός συκοφάντης αν δεν ανακαλέσετε»

Δημοσιεύθηκε

στις

Οργισμένη απάντηση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνει ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης στον απόηχο των καταγγελιών για κακοποιητική συμπεριφορά στο χώρο του θεάτρου.

Ο Παύλος Χαϊκάλης καλεί τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει τον φτηνό, όπως αποκαλεί ο ίδιος, υπαινιγμό προς το πρόσωπό του, χαρακτηρίζοντας σε διαφορετική περίπτωση τον Κυριάκο Μητσοτάκη «κοινό συκοφάντη». Μάλιστα, επισημαίνει μεταξύ άλλων πως δεν έχει «μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τί ακριβώς μου προσάπτεται».

Σημειώνεται πως στη χθεσινή ανακοίνωση με την οποία το Μέγαρο Μαξίμου απαντούσε στον Αλέξη Τσίπρα και τους υπαινιγμούς του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε προσωπικά ή ήταν φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη, γινόταν αναφορά στον κ. Χαϊκάλη, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τότε πρωθυπουργού.

«Είναι πραγματικά χυδαίο να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευθεί όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως, δίνοντάς τους κομματικό χρώμα. Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ. Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη που με την υπογραφή του τον διόρισε υπουργό; Του ζήτησε ευθύνες για τον κ. Κιμούλη που η κυβέρνησή του διόρισε σε θέσεις ευθύνης;» αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Μαξίμου.

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα.

» Επειδή κ. Μητσοτάκη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σε κάθε περίπτωση καταδικάζω απερίφραστα τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Επειδή δεν έχω μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τί ακριβώς μου προσάπτεται. Επειδή έχετε χρέος εκ της θέσεώς σας να προασπίσετε το κράτος δικαίου κι όχι να υιοθετείτε και να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζετε καν το περιεχόμενό τους.

» Σας καλώ όπως ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου, αλλιώς, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του «κοινού συκοφάντη»;

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement