Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Survivor: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απείλησε να αποχωρήσει μετά από σχόλιο του πρώην της

Δημοσιεύθηκε

στις

Χαμός στην Μπλε Ομάδα. Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης βρίσκονται μαζί στην ίδια καλύβα και το Survivor παίρνει φωτιά…

Μεγάλη αναστάτωση στο Survivor από την ώρα που ο Σάκης Κατσούλης εμφανίστηκε μπροστά στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στην παραλία της Μπλε Ομάδας. Μαριαλένα και Σάκης υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια, έκαναν μαζί την αίτηση για να μπουν στο Survivor, στη συνέχεια χώρισαν και τώρα βρίσκονται στην ίδια καλύβα.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας: «Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θέλει καμία επαφή με τον Σάκη Κατσούλη. Ο δεσμός τους ήταν σοβαρός, αλλά έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Τα πράγματα, όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις, στη μπλε ομάδα δεν πάνε καθόλου καλά. Υπάρχουν εντάσεις και διενέξεις. Η Μαριαλένα έχει από τυπικές έως ανύπαρκτες σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, τον Σάκη Κατσούλη.

Κάποια στιγμή, έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο ο Σάκης, το οποίο εκνεύρισε πάρα πολύ την Μαριαλένα. Έγινε έξαλλη, ζήτησε να μιλήσει με την παραγωγή, απείλησε να αποχωρήσει. Ήταν για δευτερόλεπτα αυτή η ιστορία, δεν κράτησε».


Ροή ειδήσεων

Advertisement