Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα πιο περίεργα επαγγέλματα βοηθών διάσημων celebrities

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τα πλούτη και τη δόξα έρχεται αναπόφευκτα και η δύναμη, κυρίως για τους celebrities. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνοντας μπορούν να αποκτήσουν ό,τι θέλουν. Και ενώ ένας μέρος αυτών προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή μακριά από την δημοσιότητα, υπάρχουν celebrities με περίεργες απαιτήσεις και μια μικρή στρατιά βοηθών για να καλύψουν κάθε ιδιοτροπία τους. Το πρόβλημα δεν είναι ότι η ζωή τους «οργανώνεται» από τους βοηθούς τους, αλλά το γεγονός ότι οι απαιτήσεις τους κάποιες φορές φτάνουν στα άκρα, ωθώντας τους να προσλάβουν άτομα για την πιο παράξενη και περίεργη δουλειά, όπως αυτές που ακολουθούν.

Μαρκ Γουόλμπεργκ – Βοηθός «ξυπνητήρι»

Ο ηθοποιός Μαρκ Γουόλμπεργκ έχει σχεδόν εμμονή θα έλεγε κανείς με τον χρόνο και την ακρίβεια στα ραντεβού του, ξυπνώντας πάντα πολύ νωρίς. Για να διασφαλίσει ότι δεν θα καθυστερήσει σε κάποια υποχρέωσή του, εκτός από το ξυπνητήρι λαμβάνει επιπλέον προφυλάξεις, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να το κλείσει και να τον πάρει ο ύπνος. Σύμφωνα με το ranker.com ο Γουόλμπεργκ έχει έναν προσωπικό βοηθό για να τον ξυπνάει το πρωί, έτσι ώστε να είναι πάντα στην ώρα του στα ραντεβού του.

Όπρα Γουίνφρι – Βοηθός εσωρούχων

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Όπρα έχει ξεκινήσει αρκετές καμπάνιες για το σωστό εσώρουχο κάθε γυναίκας, είναι σχεδόν αναμενόμενο ότι η ίδια θα έπαιρνε το θέμα πολύ σοβαρά. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο έχει προσλάβει προσωπική βοηθό εσωρούχων, η οποία είναι υπεύθυνη για όλα τα εσώρουχα της διάσημης παρουσιάστριας, μετρώντας τις διαστάσεις της, ώστε όλα τα σουτιέν της να έχουν το σωστό μέγεθος.

Πρίγκιπας Κάρολος – Βοηθός κορδονιών

Είναι δεδομένο ότι τα μέλη των βασιλικών οικογενειών ζουν μια πλουσιοπάροχη ζωή, χωρίς στερήσεις -εξαιρούνται φυσικά όλοι οι περιορισμοί των αυστηρών πρωτοκόλλων- με βοηθούς που καλύπτουν κάθε τους ανάγκη. Η Βρετανική Βασιλική Οικογένεια δεν αποτελεί εξαίρεση, και ο πρίγκιπας Κάρολος είναι γνωστό ότι έχει μερικούς περίεργους υπηρέτες. Ένας από αυτούς είναι επιφορτισμένος με το σιδέρωμα των κορδονιών των παπουτσιών του, ώστε να φαίνονται πάντα στην εντέλεια. Ένας άλλος είναι ο επίσημος βοηθός που ξεντύνει τον πρίγκιπα Κάρολο, με τις φήμες να υποστηρίζουν ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας μπορεί και να μην έχει ξεντυθεί ποτέ μόνος του.

Lady Gaga – Βοηθός ύπνου

Το 2013 η πρώην προσωπική βοηθός της Lady Gaga, Jennifer O’Neill, μήνυσε την διάσημη τραγουδίστρια για μη αμειβόμενες υπερωρίες. Μεταξύ των πολλών ισχυρισμών της O’Neill σχετικά με τις απαιτήσεις της Gaga ήταν εκείνη που την υποχρέωνε να κοιμάται στο κρεβάτι δίπλα στο αφεντικό της. Προφανώς, η Gaga δεν θέλει να «κοιμάται μόνη της», οπότε το έργο της θέρμανσης του κρεβατιού της ανατέθηκε στην προσωπική της βοηθό.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement