Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (22/2)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με χαρμόσυνα νέα καθώς η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 δείχνει πως η επικοινωνία θα είναι βοηθητική στη διεκπεραίωση αυτών που έχεις αναλάβει και δεν θα αποτελεί πλέον εμπόδιο. Τώρα είναι η ευκαιρία να προσπαθήσεις να λύσεις και κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στο να κλείσεις ζητήματα τα οποία αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν σε γενικότερο πλαίσιο.

 

Ταύρος

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την Δευτέρα 22/2 φέρνει ανάσες σε ζητήματα που αφορούν επαγγελματικές υποχρεώσεις και διευθετήσεις που αφορούν τη δουλειά. Έτσι λοιπόν από τα μέσα της εβδομάδας και μετά είναι πολύ πιθανόν να βρεις λύση σε κάποια θέματα τα οποία φάνταζαν ιδιαίτερα μπερδεμένα αλλά και να συνεννοηθείς με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ώστε να μην υπάρξουν πλέον τα ζητήματα που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. 

 

Δίδυμοι

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 θα αποτελέσει την αιτία που η επικοινωνία θα αρχίσει να επανέρχεται στα φυσιολογικά της και να μην σε κουράζουν οι συζητήσεις με τους γύρω σου. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως αυτό είναι κάτι που θα δεις κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, για αυτό μετέθεσε τότε σημαντικές υποθέσεις που απαιτούν επικοινωνιακές και διπλωματικές κινήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2 μπορεί να ανοίξει ξανά ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με τη δουλειά, όμως φαίνεται πως τώρα ανοίγει με ευνοϊκούς οιωνούς για εσένα.

 

 

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεμπερδεύεται το κουβάρι από κάποιες υποθέσεις, οι οποίες σου είχαν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά το προηγούμενο διάστημα. Επίσης είναι πολύ πιθανό να έχεις μία καλύτερη εικόνα για τον οικονομικό τομέα αφού έχεις προβεί στις απαραίτητες διευθετήσεις διαφόρων εκκρεμοτήτων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2 δημιουργεί ευκαιρίες επέκτασης και επίτευξης των στόχων σου. 

 

Λέων

Αυτή την εβδομάδα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεμπερδεύεται το κουβάρι από κάποιες υποθέσεις, οι οποίες σου είχαν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά το προηγούμενο διάστημα. Επίσης είναι πολύ πιθανό να έχεις μία καλύτερη εικόνα για τον οικονομικό τομέα αφού έχεις προβεί στις απαραίτητες διευθετήσεις διαφόρων εκκρεμοτήτων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2 δημιουργεί ευκαιρίες επέκτασης και επίτευξης των στόχων σου. 

 

 

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 κάτι που δημιουργεί την πεποίθηση πως η επικοινωνία θα βελτιωθεί αισθητά. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να επικεντρωθείς στα ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να σου είχαν δημιουργήσει εκνευρισμό. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2 τονίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα θετικά τους σημεία αλλά και κάποιες «αδυναμίες» που ενδεχομένως να έχουν και σε βάζει στη διαδικασία να τις βελτιώσεις!

 

 

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με καλά αστρολογικά νέα καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 22/2 και διευκολύνει γενικά την επικοινωνία και ειδικά τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Τώρα είναι μία καλή περίοδος προκειμένου να πάρεις αποφάσεις σχετικά με ειδύλλια του παρελθόντος, αλλά και πρόσωπα τα οποία επέστρεψαν στη ζωή σου το προηγούμενο διάστημα. 

 

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποιες δουλειές και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, οι οποίες το προηγούμενο διάστημα σε είχαν δυσκολέψει. Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ και ο Ερμής ο οποίος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 22/2. Αυτό δείχνει πως δεν θα υπάρχουν πλέον οι επικοινωνιακές δυσκολίες και τα εμπόδια του παρελθόντος σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

 

Τοξότης

Η επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον δεν θα έχει το βαθμό δυσκολίας που είχε το προηγούμενο διάστημα, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 22/2. Η θετική του επίδραση σε συζητήσεις και συνεννοήσεις θα αρχίσει να φαίνεται κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας και το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα αλλάξει αισθητά. 

 

 

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις οι οποίες μπορεί να δημιούργησαν αρκετά μπερδέματα το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα θα είναι πιο εύκολο να κάνεις μία νέα οικονομική συμφωνία, χωρίς τα ψιλά γράμματα και τα ερωτηματικά που αποτελούσαν εμπόδιο για εσένα, καθώς η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία της 22/2 είναι γεγονός! Ο οικονομικός τομέας θα βρίσκεται στο προσκήνιο και φαίνεται πως θα παρουσιαστούν ευκαιρίες σε αυτόν. 

 

 

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα έρχεται με δώρα για εσένα καθώς η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 σημαίνει λιγότερες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, από αυτές που είχες το προηγούμενο διάστημα. Τώρα θα παρατηρήσεις και εσύ ο ίδιος πως θα σου είναι πιο εύκολο να συναναστραφείς με ορισμένα πρόσωπα χωρίς να σε εκνευρίζουν οι ιδέες και οι απόψεις τους. Από την άλλη θέματα τα οποία είχαν αποτελέσει αιτία για να απομακρυνθείς από κάποιους ανθρώπους θα αρχίσουν να διευθετούνται. 

 

 

Ιχθύες

Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί σήμερα μαζί σου και σε βοηθούν να βάλεις σε μια τάξη όσα σε απασχολούν. Θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να δώσεις λύσεις σε αδιέξοδα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Σε ό,τι κάνεις πάντως, θα βρεις την συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων.

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(28/2)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν σήμερα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου. Μάλιστα, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές.

Ταύρος
Η μέρα είναι επικίνδυνη σήμερα για εσένα. Μπορεί να… εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή, λόγω του έντονου στρες που σε διακατέχει από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιβάλλεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό ό,τι κι αν γίνει.

Δίδυμοι
Σήμερα, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Καρκίνος
Είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις και με τις σωστές επιλογές, μπορείς να τα καταφέρεις. Σήμερα άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην κάνεις πίσω από φόβο, μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

Λέων
Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις βρεθεί. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, όμως πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Παρθένος
Σήμερα θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Βέβαια, όταν λέμε αλλαγή κατεύθυνσης και αποφασιστικές κινήσεις, εννοείται μέσα στα πλαίσια της λογικής. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή.

Ζυγός
Ο Ζυγός σήμερα θα μπορέσει να υλοποιήσει πολλά από τα σχέδιά του κάνοντας όμως πρώτα τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Σκορπιός
Σήμερα η δυναμική σου πλευρά δεν περνά απαρατήρητη σε ό,τι κι αν επιχειρήσεις να κάνεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα έχεις την συμπαράστασή τους σε ό,τι σκέφτεσαι.

Τοξότης
Η αποφασιστική σου στάση θα σου δώσει το πάνω χέρι και όσα θέλεις να κάνεις θα τα πετύχεις, αρκεί να μην σε επηρεάσει η ένταση που μπορεί να νιώσεις για να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Ιδιαίτερα ό,τι προέρχεται από το παρελθόν πρέπει να τελειώνει γρήγορα και να μην αφήσεις τίποτα να σε εμποδίσει να κλείσεις διάφορα θέματα που σε απασχολούν.

Αιγόκερως
Σήμερα, θα χρειαστεί να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και ψυχραιμία για να λύσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως εκκρεμότητες τους παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να δώσεις τη λύση σε ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες ευνοούν σήμερα αρκετές διευθετήσεις και καλό είναι να τις αξιοποιήσεις.

Υδροχόος
Η ημέρα σε προβληματίζει έντονα και σε κάνει διστακτικό μπροστά σε όλα όσα σου συμβαίνουν. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις ουσιαστικότερα με τους δικούς σου ανθρώπους και πρόσεξε πολύ σε ποιους αποκαλύπτεις τα μυστικά σου και εκδηλώνεις τις προθέσεις σου. Θα υπάρξει τάση εκμετάλλευσης και θα απογοητευτείς.

Ιχθύες
Μία αντιφατική ημέρα ξημερώνει για εσένα. Ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με μία απογοήτευση ή μία εξαπάτηση, αλλά θα λάβεις βοήθεια για να την αντιμετωπίσεις από κάποιο άτομο, που ούτε καν θα φανταζόσουν. Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων, δηλαδή ότι σήμερα απόκτησες ένα νέο φίλο και μην στεναχωριέσαι περεταίρω για ό,τι δεν αξίζει!

Περισσότερα

Lifestyle

Ο ρόλος που αρνήθηκε ο Αλ Πατσίνο στο θρυλικό Star Wars

Δημοσιεύθηκε

στις

Είναι αρκετά δύσκολο, σήμερα, να πιστέψει κανείς ότι υπάρχει ηθοποιός που αρνήθηκε κάποιον από τους επικούς ρόλους στο… μακρινό γαλαξία του Star Wars. Εν έτει 2021 οποιοσδήποτε ηθοποιός θα ήθελε να πάρει μέρος σε ένα από τα πιο γνωστά franchise στην ιστορία του κινηματογράφου, το οποίο έχει κερδίσει δισεκατομμύρια στο box office. Ωστόσο, το 1977, η πρώτη ταινία του franchise δεν ήταν παρά ένα έργο πάθους από έναν άπειρο σκηνοθέτη με το όνομα Τζορτζ Λούκας. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την απήχηση που θα είχε στο κοινό μια τόσο πρωτοπόρα για την εποχή της ταινία, με τους περισσότερους να θεωρούν τη συμμετοχή τους σε αυτή αρκετά τολμηρή, παρά λογική επιλογή. Κάτι που όπως φαίνεται σκέφτηκε και ο Αλ Πατσίνο ο οποίος αρνήθηκε να συμμετάσχει στην πρώτη ταινία των Star Wars.

Ο ρόλος που του είχε προταθεί ήταν αυτός του Χαν Σόλο που με μεγάλη επιτυχία υποδύθηκε, τελικά, ο Χάρισον Φορντ -σήμερα σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να φανταστούμε στο ρόλο κάποιον άλλον πέραν από τον Χάρισον Φορντ καθώς έκανε το ρόλο τόσο δικό του, φέρνοντας στη μεγάλη οθόνη έναν από τους πιο εικονικούς χαρακτήρες σε όλη την ποπ κουλτούρα του κινηματογράφου.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, λοιπόν, η καριέρα του Πατσίνο είχε φτάσει ήδη στο απόγειό της. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε ήδη γίνει γνωστός μετά από τις κορυφαίες ερμηνείες του σε δύο από τις τρεις ταινίες της τριλογίας «Νονός», καθώς και στις «Serpico» και «Dog Day Afternoon». Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2013 ήταν τόσο περιζήτητος που τον ήθελαν οι πάντες. Ακόμη και ο ανερχόμενος Τζορτζ Λούκας στην επικών διαστάσεων νέα ταινία του. Ωστόσο, ο Πατσίνο απέρριψε τον ρόλο καθώς, όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί, όταν διάβασε το σενάριο δεν το κατάλαβε. Δεν διστάζει, όμως, να δηλώσει ότι το έχει μετανιώσει, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη επιλογή του ως «ακόμη μία χαμένη ευκαιρία». ­

Περισσότερα

Lifestyle

Ρώμας για Λιγνάδη: «Καταχράστηκε την εξουσία και κατρακυλάει από την κορυφή στον πάτο»

Δημοσιεύθηκε

στις

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πρόσφατο δημοσίευμα εφημερίδας που τον έβαλε στο στόχαστρo. «Όταν διάβασα τον ισχυρισμό της «εφημερίδας» αυτής, ήταν σαν να μου έλεγαν ότι είμαι Αρειανός και θα βομβαρδίσω τον Πλούτωνα -τόσο άσχετο ήταν αυτό το δημοσίευμα με τη ζωή μου και την προσωπικότητά μου. Μετά το σοκ, λοιπόν, έπρεπε να κινηθώ στη συνέχεια με τους δικηγόρους μου αστικά και ποινικά, παρότι η συγκεκριμένη φυλλάδα και ο συγκεκριμένος ρυπαρογράφος, που κρύβεται από πίσω της, είναι γνωστό ότι ανήκουν στα κατακάθια της δημοσιογραφίας. Όσο ανυπόστατο, όμως, κι αν είναι το κατάπτυστο δημοσίευμα, δεν παύει να είναι ένα πρωτοσέλιδο, που σε κάποιους, λίγους, αφελείς ή αρρωστημένους εξυπνάκηδες, δημιουργεί φαντασιώσεις και συνειρμούς» υπογράμμισε ο Χάρης Ρώμας.

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας σχολίασε την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέροντας: «Να που η ανθρώπινη φύση μάς εκπλήσσει, δυστυχώς όχι πάντα ευχάριστα. Ο συγκεκριμένος, ακολουθώντας τη μοίρα των τραγικών ηρώων που του άρεσε να σκηνοθετεί και να ερμηνεύει, όπως ο Μάκβεθ, μέθυσε από την απόλυτη εξουσία, την καταχράστηκε και κατρακυλάει τώρα από την κορυφή του κόσμου στον πάτο, στον διασυρμό και στην πλήρη απαξίωση».

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα