Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο ΕΣΑΚΕ αρνήθηκε την πρόταση της ΕΟΚ για κύπελλο αρχές Μαρτίου και αναμένονται εξελίξεις

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Όλα ανοιχτά είναι σχετικά με το πότε θα ολοκληρωθεί το φετινό κύπελλο Ελλάδας καθώς χθες κατά την διάρκεια του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ συζητήθηκε το αίτημα της ΕΟΚ να γίνει ο τελικός Κυπέλλου μέχρι τις 14 Μαρτίου όμως η απάντησή της ήταν αρνητική.

Οι άνθρωποι του ΕΣΑΚΕ στην απάντηση που έστειλαν στην ΕΟΚ, εξήγησαν πως αν το Κύπελλο ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Μαρτίου, τότε θα πρέπει να αναβληθεί τουλάχιστον 1 αγωνιστική και αυτό δεν βολεύει καθώς θα πρέπει να ανατραπεί όλο το πρόγραμμα που είναι ήδη «σφιχτό» λόγω των πολλών αναβολών στον α΄ γύρο.
Θυμίζουμε άλλωστε πως υπάρχουν 2 εκκρεμότητες με παιχνίδια του ΠΑΟ και έτσι το πρόγραμμα είναι πολύ πιεσμένο με τον ΕΣΚΑΕ να προτείνει, η διοργάνωση του κυπέλλου να ολοκληρωθεί στα τέλη Απριλίου.
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ
Μετά την τοποθέτηση του ΕΣΑΚΕ, αναμένεται η απάντηση της ΕΟΚ για το αν θα δεχθεί την πρόταση της διοργανώτριας αρχής ή όχι και οι δυο πλευρές θα οδηγηθούν σε αντιπαράθεση σχετικά με το Κύπελλο Ελλάδας.
Λογικά το θέμα αυτό σήμερα-αύριο αναμένεται να λήξει οριστικά, με μια από τις δυο πλευρές να κάνει πίσω αφού ο χρόνος πιέζει και ο ΕΣΑΚΕ θα πρέπει να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος των επόμενων αγωνιστικών.
ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑ
Το θέμα ενδιαφέρει τον Προμηθέα ο οποίος θυμίζουμε πως έχει προκριθεί στο μεγάλο τελικό Κυπέλλου και περιμένει να βγει ο αντίπαλός του καθώς θυμίζουμε πως υπάρχει εκκρεμότητα σε τρία παιχνίδια συνολικά.
Αρχικά είναι ο προημιτελικός ΠΑΟ-Περιστέρι, ο νικητής θα παίξει με το Λαύριο που έχει πάρει θέση για τον ημιτελικό και ακολούθως ο νικητής θα παίξει με την πατρινή ομάδα η οποία προς το παρόν τηρεί στάση αναμονής και περιμένει να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο «Δ. Τόφαλος» με τον Μάκη Γιατρά να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός από τον διεθνή παίκτη που είναι εκτός λόγω καραντίνας. Θα υποβληθεί σήμερα σε τεστ covid-19 και εφόσον βγει αρνητικό, τότε μπορεί και από αύριο να επιστρέψει στις προπονήσεις.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και τότε θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας ενόψει ΑΕΚ.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement