Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Πορεία φοιτητών για τις αλλαγές στην εκπαίδευση- Με μάσκες και αποστάσεις στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Πορεία πραγματοποίησαν μέλη Φοιτητικών Συλλόγων του Πανεπιστημίου Πατρών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο της εκπαίδευσης.

 

Οι φοιτητές φορώντας μάσκας και κρατώντας αποστάσεις διαδήλωσαν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αιτωλοακαρνανία: Μόνο η Αμφιλοχία στο «κόκκινο»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο δήμος Αμφιλοχίας είναι ο μοναδικός δήμος της Αιτωλοακαρνανίας που μπήκε στο «κόκκινο», καθώς σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της περασμένης Παρασκευής, τα ενεργά κρούσματα στην περιοχή, την τελευταία εβδομάδα αυξήθηκαν από τα 15 στα 50.

Εδώ και μέρες έχει φανεί πως υπάρχει κάποια σοβαρή «εστία» στην περιοχή και προς το παρόν, είναι η μόνη σοβαρή στον γειτονικό νομό, αν και τα τελευταία 24ωρα φαίνεται πως αρκετά κρούσματα υπάρχουν και στην περιοχή της Ναυπάκτου.

 

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαϊα: 1+1 εβδομάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η παράταση του σκληρού lockdown στην Αχαΐα, μάλλον δεν θα είναι για μία μόνο εβδομάδα.

Ας… προσθέσουμε από τώρα και άλλη μία και βλέπουμε… Ενδεχομένως μετά την Καθαρή Δευτέρα να μπορούμε να δούμε κάποιο «φως». Προς το παρόν πάντως, αυτό το «φως» δεν διαφαίνεται, οι μολύνσεις στην περιοχή καθημερινά είναι πολλές και με τα νοσοκομεία να… στενάζουν, μάλλον δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι το τέλος της καραντίνας θα έρθει σε μία εβδομάδα. Ο χρονικός ορίζοντας των δύο εβδομάδων είναι πιο λογικός, ευχόμενοι βέβαια να μην μας βρει κάποιο άλλο απρόοπτο και υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση…

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Επίσκεψη του Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού

Δημοσιεύθηκε

στις

 Επίσκεψη στην Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας.

 

Ο κ. Γιάννινας συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Δ/ντή Δυτικής Ελλάδας υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη και τον Αστυνομικό Δ/ντή Αχαΐας ταξίαρχο Γιάννη Κυριακόπουλο. Ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος ενημερώθηκε για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και ιδίως της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η ετοιμότητα της Αστυνομίας σε όλα τα επίπεδα μετά και το μπαράζ των επιθέσεων που έχουν καταγραφεί σε όλη τη χώρα για το θέμα του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα