Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

«Δεν πατάμε… στο χορτάρι του γηπέδου μας»- Νέα ανακοίνωση της Αχαϊκής

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια ακόμα ανακοίνωση προχώρησε η διοίκηση της Αχαϊκής ζητώντας άμεση απάντηση στις επιστολές που έχουμε στείλει στην Ε.Π.Ο.   

Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» μάλιστα αναφέρει ότι: αν δεν γίνουν αποδεκτά τα αιτήματα μας, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας δεν “πατάμε” στο χορτάρι του γηπέδου μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Έπειτα από συμβούλιο της διοίκησης της Αχαϊκής Α.Ε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 αποφασίστηκε ότι  η Ζαχαράκη δεν προτίθεται να ξεκινήσει τις  αγωνιστικές δραστηριότητες για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπως έκπληκτοι ενημερωθήκαμε με Κ.Υ.Α από την Γ.Γ.Α

Αναμένουμε τις οριστικές διευκρινίσεις  για το πως ακριβώς θα διεξαχθέν το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Θέλουμε να ξέρουμε τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα μας απέναντι στην πολιτεία και τους αθλητές μας . Ζητάμε άμεση απάντηση στις επιστολές που έχουμε στείλει στην Ε.Π.Ο και στα ερωτήματα που έχουμε θέση από τις πρώτες εβδομάδες διακοπής του πρωταθλήματος έως και σήμερα, το σύνολο των προέδρων του 9ου ομίλου στον οποίο συμμετέχει και η Αχαϊκή. Αν δεν γίνουν αποδεκτά τα αιτήματα μας, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας δεν “πατάμε” στο χορτάρι του γηπέδου μας.

Το θέατρο του παράλογου, με τα κρούσματα σε δεκαπλάσιο αριθμό σε σχέση με την αναστολή του πρωταθλήματος, αρχές Νοεμβρίου,  και επιπλέον στο κόκκινο τους νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Κεφαλλήνιας και με αυξανόμενα κρούσματα στους νομούς  Μεσσηνίας, Ζακύνθου και  Αιτωλοακαρνανίας πως να ξεκινήσουμε Κύριοι;;; Μην πετάτε την μπάλα στις ομάδες και  τις διοικήσεις για να ξεκινήσει ένας μικρός εμφύλιος ανάμεσα σε αθλητές και παράγοντες. Αναλάβετε τις ευθύνες για την αναστολή και την απραξία μηνών στον “ερασιτεχνικό” αθλητισμό (Γ’ Εθνική) με πρωτόγνωρες οικονομικές συνθήκες. Επαγγελματικές υποχρεώσεις προς εσάς από την αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα έως τις  αποζημιώσεις της διαιτησίας!!

Επαγγελματική λειτουργιά  των ομάδων γενικότερα από 5 -10 (τρελούς)σε κάθε σωματείο.

Η Αχαϊκή Α.Ε στα 100 χρόνια ιστορίας αλλιώς είχε σχεδιάσει αυτήν την ποδοσφαιρική σεζόν, μετά την άνοδο της στην Γ’ Εθνική  με εκδηλώσεις και βραβεύσεις για όσους πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα ταυτότητα της πόλης και της περιοχής μας γενικά.

Η νέα προκήρυξη που θα προκύψει μετά τις τελικές αποφάσεις της πολιτείας και η απάντηση στα αιτήματα μας σαν μέλος του 9ου ομίλου θα καθορίσουν τις οριστικές αποφάσεις μας».


Ροή ειδήσεων

Advertisement