Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ιστορική στιγμή για την Αταλάντα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για bet365 προσφορές εγγραφής

Τελευταία ημέρα των πρώτων αγώνων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα και στο πρόγραμμα υπάρχουν δυο πολύ μεγάλα ραντεβού, με τα φαβορί (Ρεάλ και Σίτι) να δοκιμάζονται σε έδρες που μπορεί να τους προκαλέσουν προβλήματα αν δεν προσέξουν.

Εμάς θα μας απασχολήσει το πολύ μεγάλο ματς για την Ιταλική Αταλάντα, η οποία υποδέχεται την λειψή Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπέργκαμο, με στόχο να φτάσει στη νίκη για να διεκδικήσει μια τεράστια πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αταλάντα: Με… συνοπτικές διαδικασίες, η Αταλάντα που έπαιξε ουσιαστικά μπάλα για ένα ημίχρονο, πέτυχε 4 τέρματα κόντρα στη Νάπολι για το πρωτάθλημα και συνέχισε την άνοδό της στην 4άδα της Σέριε Α. Οι Μπεργκαμάσκι είχαν σαφώς το μυαλό τους στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως όταν χρειάστηκε ανέβασαν την απόδοσή τους και πήραν ακόμα ένα τρίποντο. Ο Γκασπερίνι γνωρίζει πως η μεγάλη αντίπαλός της ομάδας του θα έχει προβλήματα απουσιών, όμως κανείς δεν ξεχνάει πως πρόκειται για το σύλλογο με τα περισσότερα τρόπαια στην Ευρώπη, οπότε όποιος και αν παίξει, η φανέλα παραμένει βαριά. Εκτός είναι μόνο ο Ολλανδός Χάτεμπερ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ακόμα και με τη… μισή ομάδα, η Ρεάλ κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο εκτός έδρας ματς με τη Βαγιαδολίδ, δείχνοντας πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση του τίτλου. Η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει πολλά θέματα σε όλες τις γραμμές της, έχοντας αναγκαστεί να χρησιμοποιεί τους «βιονικούς» Κασεμίρο-Μόντριτς-Κρόος στα χαφ χωρίς ανάσα. Ο Ζιντάν γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να προχωρήσει η ομάδα στην Ευρώπη και θα επιχειρήσει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Μπέργκαμο, με δεδομένο πως η Αταλάντα θα βγει για να πιέσει από το ξεκίνημα. Εκτός για το ματς αυτό είναι οι: Μπενζεμά, Αζάρ, Ράμος, Βαλβέρδε, Μαρσέλο, Οντριοθόλα, Καρβαχάλ, Ροντρίγκο και Εντέρ Μιλιτάο!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Συγκρίνοντας τα ονόματα των δυο ομάδων, φυσικά αυτό της Ρεάλ είναι πολύ πιο «βαρύ» και γνωστό σε όλο τον κόσμο. Αν όμως δούμε την κατάσταση των δυο ομάδων φέτος, συμπεραίνουμε πως οι Ιταλοί είναι πιο… ομάδα. Οι «μερέγχες» θα έχουν πολλές απουσίες στη βόρεια Ιταλία, παίζεται ο άσος του 2.35 από τη Bet365.


Ροή ειδήσεων

Advertisement