Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Οι παίκτες του Απόλλωνα πατάνε παρκέ μετά από 115 ημέρες

Δημοσιεύθηκε

στις

Ιστορική μέρα η σημερινή για την ομάδα  μπάσκετ του Απόλλωνα που αναμένεται να πατήσει παρκέ το απόγευμα μετά από τρίμηνη αποχή λόγω Covid -19. Ο τελευταίος αγώνας είχε δοθεί στις 31 Ιανουαρίου και οι μελανόλευκοι συμπληρώνουν 115 ημέρες εκτός δράσης.

Χθες οι αθλητές, το σταφ και οι παράγοντες υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ και ο Νίκος Βετούλας με τους συνεργάτες του περιμένουν όλους τους μελανόλευκους στην Περιβόλα.
Οι αθλητές του Απόλλωνα πάντως όλο αυτό το διάστημα δεν είχαν μείνει ανενεργοί μιας και ακολουθούσαν πιστά το πρόγραμμα της ατομικής προετοιμασίας που έδινε ο γυμναστής της ομάδας Δ. Κοτσίρης. Πάντως στο πρώτο διάστημα οι προπονήσεις θα έχουν χαλαρούς ρυθμούς για να γίνει σταδιακά η επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς. Οι μελανόλευκοι όπως και οι υπόλοιπες ομάδες περιμένουν άμεσα τις αποφάσεις της ΕΟΚ για το ακριβές χρονοδιάγραμμα αλλά και το οριστικό σχέδιο που θα ακολουθηθεί για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Με δεδομένο ότι οι διοικούντες της ΕΟΚ έλειπαν στην Λετονία και επέστρεψαν χθες αναμένουν από σήμερα τις πρώτες αποφάσεις για το πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement