Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ελισάβετ Ανθοπούλου: «Είμαστε σε κινούμενη άμμο»

Published

on

Η Ελισάβετ Ανθοπουλου, εκ των ιδιοκτητών του φωτογραφείου επί της οδού Κορίνθου, είπε: «Το εύρος των εργασιών ενός επαγγελματία φωτογράφου στο διάστημα της πανδημίας έχει πέσει στο 1%  και δεν υπάρχει υπερβολή σε αυτό που λέω.

Με μοναδική εξαίρεση τις φωτογραφίες για την έκδοση ταυτοτήτων και διαβατήριων, όλες οι υπόλοιπες εργασίες έχουν παύση. Στο διάστημα της πανδημίας δεν γίνονται γάμοι με την συχνότητα αλλά και τον τρόπο που γινόντουσαν, δεν γίνονται συνεδριάσεις, δεν γίνονται ορκωμοσίες  των πτυχιούχων, δεν υπάρχουν σχολικές εκδηλώσεις, αθλητικές εκδηλώσεις και πολλά ακόμα.

Αν δεν γίνει σύντομα άρση απαγόρευσης όλων αυτών των εκδηλώσεων, δεν ξέρω  και εγώ τι μέλλει γενέσθαι. Βαδίζουμε σε κινούμενη άμμο καθώς κανείς δεν ξέρει το θα γίνει με τα μυστήρια. Πότε θα ξεκινήσουν να τελούνται  χωρίς περιορισμούς, ποιες οδηγίες θα πρέπει να ακολουθήσουν τα ζευγάρια και όλα αυτά που είναι αλυσίδα για τις δικές μας δουλείες.

Για παράδειγμα είχα τρεις βαπτίσεις για τα τέλη Φεβρουαρίου αλλά και οι τρεις αναβλήθηκαν και μετατέθηκαν για άγνωστη ημερομηνία…».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement