Τρίτη 20 Απριλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ακόμη 30 κρούσματα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου- 71 σε σύνολο οι μολύνσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον άλλο πόλο της διασποράς, στις φυλακές οι θετικοί κρατούμενοι έφθασαν τους 39 (37 που είχαν προκύψει από τον προχθεσινό έλεγχο του ΕΟΔΥ και δύο που διαπιστώθηκαν στο Νοσοκομείο), ενώ σήμερα τα κλιμάκια θα βρεθούν εκ νέου στο κατάστημα για να συνεχίσουν τα τεστ που μέχρι αυτή την ώρα έχουν βγει 30 θετικά.

Να σημειωθεί πως στις φυλακές είχαν ληφθεί μέτρα προστασίας, είχαν σταματήσει τα επισκεπτήρια και ο έλεγχος ήταν αυστηρός σε όποιον έμπαινε στο κατάστημα, ενώ οι σωφρονιστικοί ζητούν να εμβολιαστούν οι κρατούμενοι για τη θωράκιση του ιδρύματος.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η εικόνα της εισόδου / εξόδου της Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυτή είναι η εικόνα της βόρειας εισόδου / εξόδου της Πάτρας (προς Αθήνα). Αποκατάσταση πεζοδρομίων και νησίδας με νέο πράσινο, νέο οδόστρωμα και νέοι λαμπτήρες led.

Το μόνο που απομένει – και θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος του δρόμου – είναι οι διαγραμμίσεις. Η αλήθεια είναι πως η Πάτρα απέκτησε μία νοικοκυρεμένη και πολύ πιο όμορφη είσοδος / έξοδος. Σημασία έχει όμως και να διατηρηθεί έτσι. Εξάλλου, το δύσκολο είναι πάντα η συντήρηση και όχι η ανακατασκευή…

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μια παλιά ΕΔΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με μια παλιά Ε.Δ.Ε. που είχε διαταχθεί για μια υπόθεση στο Πανεπιστήμιο Πατρών, τι έχει συμβεί; Έχει ολοκληρωθεί; Και ποια ήταν τα αποτελέσματα της;

 

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Λιγοστοί και… me rapid test!

Δημοσιεύθηκε

στις

 

H χθεσινή εκδήλωση της επίσημης εκκίνησης διαβούλευσης του νέου ΕΣΠΑ, πραγματοποιήθηκε στο αρχαιολογικό μουσείο της Πάτρας, παρουσία ελαχίστων φορέων λιγοστών παρόντων που εκπροσωπούσαν και τις ενότητες των φορέων της περιοχής (π.χ. την αυτοδιοίκηση α’ βαθμού εκπροσώπησε μόνο ο πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, Θανάσης Παπαδόπουλος) ενώ οι περισσότεροι φορείς παρακολούθησαν την εκδήλωση διαδιικτυακά.

Φυσικά, όσοι ήσαν παρόντες στο μουσείο φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τις αποστάσεις. Και όχι μόνο… Υποβλήθηκαν και σε rapid test! Έξω από το μουσείο υπήρχε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που διενεργούσε τεστ σε όποιον προσερχόταν στο κτίριο.

 

 

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα