Τρίτη 20 Απριλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο επίκεντρο η εστίαση εν μέσω πανδημίας-Συνάντηση με Μαρτζάκλη – Κυριακόπουλο είχαν χθες τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν χθες το πρωί, ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπυρίδων Στεργίου συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο Ιωάννη Σπυρόπουλο και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα Αλέξη Παπαγιαννόπουλου.

Συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας ταξίαρχο Ιωάννη Κυριακόπουλο.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους συνεχάρησαν για την προαγωγή τους και τους ευχήθηκαν, κάθε επιτυχία στο ιδιαίτερα σημαντικό έργο που επιτελούν.
Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Απόστολος Μαρτζάκλης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΚΕΑΝΑ τονίζοντας ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι ανοικτή σε προτάσεις, που συμβάλλουν στην ευημερία της κοινωνίας και στην πρόοδο του τόπου.
Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος ως προς την λειτουργία των καταστημάτων και την τήρηση των μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού (covid-19).
Στη συνάντηση, που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα όπως ανέφεραν τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα τα οποία ανακύπτουν καθημερινά ως απόρροια της πανδημίας, που συνεχίζει να μαίνεται και να καταστρέφει ανεπανόρθωτα τις επιχειρήσεις.
«Έκδηλη επίσης ήταν η διάθεση για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας, που παραδοσιακά έχουν οι δύο φορείς, με σκοπό την ενημέρωση αφενός και της πρόληψης και αποφυγής
προβλημάτων αφετέρου. Κοινός στόχος είναι να υπάρχει συνεργασία, αμοιβαίος σεβασμός και κατανόηση, στα πλαίσια πάντα της τήρησης των νόμων», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΣΚΕΑΝΑ.

Eπιμέλεια: Ελένη Α. Γεωργοπούλου

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μια παλιά ΕΔΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με μια παλιά Ε.Δ.Ε. που είχε διαταχθεί για μια υπόθεση στο Πανεπιστήμιο Πατρών, τι έχει συμβεί; Έχει ολοκληρωθεί; Και ποια ήταν τα αποτελέσματα της;

 

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Λιγοστοί και… me rapid test!

Δημοσιεύθηκε

στις

 

H χθεσινή εκδήλωση της επίσημης εκκίνησης διαβούλευσης του νέου ΕΣΠΑ, πραγματοποιήθηκε στο αρχαιολογικό μουσείο της Πάτρας, παρουσία ελαχίστων φορέων λιγοστών παρόντων που εκπροσωπούσαν και τις ενότητες των φορέων της περιοχής (π.χ. την αυτοδιοίκηση α’ βαθμού εκπροσώπησε μόνο ο πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, Θανάσης Παπαδόπουλος) ενώ οι περισσότεροι φορείς παρακολούθησαν την εκδήλωση διαδιικτυακά.

Φυσικά, όσοι ήσαν παρόντες στο μουσείο φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τις αποστάσεις. Και όχι μόνο… Υποβλήθηκαν και σε rapid test! Έξω από το μουσείο υπήρχε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που διενεργούσε τεστ σε όποιον προσερχόταν στο κτίριο.

 

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η κρίση μας πήγε… 50 χρόνια πίσω!

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σχεδόν… ανατριχιαστικό αλλά και ενδεικτικό της μεγάλης πληγής που άφησε στη χώρα η 10ετής οικονομική κρίση, ήταν αυτό που είπε χθες από την Πάτρα ο ΓΓ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Δημήτρης Σκάλκος: «Σε επίπεδο σύγκλισης με τις άλλες χώρες της Ευρώπης, η οικονομική κρίση μας πήγε πέντε δεκαετίες πίσω» ανέφερε, υπογραμμίζοντας με αυτό τον τρόπο την ανάγκη που έχει η χώρα να επιταχύνει στο νέο ΕΣΠΑ και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα