Connect with us

Μπάσκετ

Ο Αμερικάνος Τζεράι Γκραντ του Προμηθέα μίλησε στη «Γ» για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Πρόκειται για έναν από τους παίκτες που έχουν κάνει τη διαφορά το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ανοδική πορεία του Προμηθέα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας όπου θυμίζουμε πως έχει κλείσει θέση στον τελικό περιμένοντας τον αντίπαλό του.

Ο λόγος για τον έμπειρο Αμερικανό φόργουορντ Τζεράι Γκραντ, ο οποίος μίλησε χθες στη «Γ» για το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΚ και τι πρέπει να προσέξει…
«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με καλούς και ταλαντούχους παίκτες που παίξει δυνατά, βγάζει ενέργεια στο παρκέ και χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα» είπε αρχικά ο Τζεράι Γκραντ και πρόσθεσε: «Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους περιορίσουμε επιθετικά και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα».
Ο «πύργος» της πατρινής ομάδας έκανε αναφορά και στην καλή ψυχολογική κατάσταση.
«Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως είμαστε ξεχωριστή ομάδα, δεν είναι όλες οι ομάδες όπως εμείς αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Αυτή την στιγμή κοιτάζουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο το αφήνουμε στην άκρη για όταν οριστεί».
Η πατρινή ομάδα έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας ενόψει της ΑΕΚ όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη που θα έχει πολλαπλά οφέλη.
Δεν μιλάμε μόνο για τους βαθμούς καθώς είναι σημαντικό για την μάχη των πλέι-οφ όπου κρίνεται όλη η χρονιά αλλά και για ψυχολογικούς ενόψει των επόμενων αγώνων.
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα με μοναδική εξαίρεση τον διεθνή παίκτη που ακόμα δεν έχει επανέλθει στις προπονήσεις λόγω της καραντίνας.
Οι παίκτες προπονήθηκαν χθες στο «Τόφαλος» με τον Μάκη Γιατρά να δουλεύει στο κομμάτι της τακτικής ενώ σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πάλι στο ίδιο γήπεδο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement