Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Ι. Μίλλερ τελειώνει από τον Προμηθέα, κλείνει στην Σολέ και πάμε για άλλα

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Η «Γ» από την περασμένη Δευτέρα, είχε γράψει πως στις τάξεις του Προμηθέα υπάρχει προβληματισμός για το μέλλον του Ιαν Μίλλερ ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε μείνει μακριά από τον καλό του εαυτό -αυτό που είχε δείξει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος- και φαίνεται πως θα δικαιωθεί.

Χθεσινά δημοσιεύματα από ιστοσελίδες της Αθήνας, λένε πως ο Ιαν Μίλλερ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την γαλλική Σολέ και απομένουν λεπτομέρειες για να αποτελέσει παρελθόν από την πατρινή ομάδα.
Το «δυνατό» όνομα που έχτισε ο Μίλλερ τα προηγούμενα χρόνια στην Γαλλία έπαιξε πάντως σημαντικό ρόλο για το ενδιαφέρον της Σολέ και όλα δείχνουν πως το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο για τον Μίλερ στον σύλλογο της Πάτρας.
ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ
Μάλιστα η είδηση για την επικείμενη αποχώρηση του Μίλερ επιβεβαιώνεται από την διοίκηση του Προμηθέα, πλην τούτου όμως υποστηρίζουν πως τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο αφού ο παίκτης δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του.
Ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του Μάκη Γιατρά ωστόσο οι πληροφορίες λένε πως θα αποκτηθεί σούτινγκ γκαρντ -υπάρχουν και 1-2 ονόματα στη λίστα του- ενόψει και της τελικής ευθείας της σεζόν με τον Προμηθέα να έχει μπροστά του δύο μεγάλους στόχους, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Φυσικά το μυαλό όλων στον Προμηθέα είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα και την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ όπου είναι ξεκάθαρο πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη.
Να σημειωθεί πως η «Ένωση» πριν απ’ τη διακοπή είχε επιβληθεί του Περιστερίου στο ΟΑΚΑ όμως ηττήθηκε στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της από Λαύριο, Παναθηναϊκό και Λάρισα.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με διπλή προπόνηση όπου συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες ενώ σήμερα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και ο διεθνής παίκτης που είχε βρεθεί θετικός αφού πέρασε το διάστημα της καραντίνας.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή με τον διεθνή πάντως να είναι αμφίβολος αφού επί της ουσίας είναι απροπόνητος.


Ροή ειδήσεων

Advertisement