Connect with us

Αθλητισμός

Ραγδαίες εξελίξεις…

Published

on

Η ΕΠΟ στριμώχνεται στην κυριολεξία από τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής

TOY ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν όσο αφορά το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με την ΕΕ της ΕΠΟ να αποφασίζει ότι θα ξεκινήσει με τις ομάδες να οδηγούνται στην σέντρα.

Και λέμε απίστευτα πράγματα διότι αυτή η απόφαση θα μπορούσε να είχε παρθεί εδώ και πολύ καιρό και όχι στην παρούσα χρονική στιγμή που τα περιθώρια έχουν στενέψει. Μια απόφαση που πάρθηκε με την Αττική, την Αχαΐα αλλά και άλλες πόλεις να είναι στο «κόκκινο» ενώ νωρίτερα που τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα είχαν ρίξει άκυρο.

Παράλληλα η ΕΠΟ έβγαλε μια απόφαση ενώ δεν έχει ανακοινώσει ούτε την νέα προκήρυξη αλλά ούτε πώς θα γίνουν τα rapid test.

Με λίγα λόγια η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έριξε το «μπαλάκι» στην ΕΠΟ και αυτή με την σειρά της στους προέδρους των ομάδων της Γ΄ Εθνικής.

Οι διοικήσεις λοιπόν των ομάδων καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας στην ΕΠΟ έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. έως και τις 3 Μαρτίου. Όσες από την άλλη πλευρά δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν τότε θα υποβιβαστούν χωρίς να έχουν κυρώσεις.

Σύμφωνα με την απόφαση της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος θα είναι την Κυριακή στις 28/03/2021.

Φυσικά όμως κανείς δεν γνωρίζει αν δεν δηλώσει συμμετοχή πάνω από το 60% τι μέλλει γενέσθαι. Και αναφέρουμε το 60% διότι για παράδειγμα στον δικό μας όμιλο τον 9ο όλες οι διοικήσεις των ομάδων έχουν δηλώσει ότι αν δεν υλοποιηθούν τα αιτήματά τους δεν πρόκειται να πατήσουν το πόδι τους στο γήπεδο.

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται νέα συνάντηση των προέδρων των ομάδων του 9ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής για να παρθούν αποφάσεις.

Μέσα σε αυτές θα είναι και το πώς θα διεξαχθούν τα rapid test και ποιος θα τα πληρώσει. Άνθρωποι της Γ΄ Εθνικής ανέφεραν ότι έχουν προσεγγίσει την Περιφέρεια για να βοηθήσει να πραγματοποιούνται τα τεστ χωρίς να έχουν λάβει σαφή απάντηση.

Αυτό που επιθυμούν είναι να υπάρχει μια απάντηση άμεσα από την Περιφέρεια διότι αν αποφασίσουν να δηλώσουν τελικά συμμετοχή πρέπει να επιστρέψουν στα γήπεδα έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Ήδη οι διοικήσεις έχουν ζητήσει από την ΕΠΟ μέχρι την Τετάρτη 3/3 να έχει ανοίξει πλατφόρμα έτσι ώστε να δουν την πρόθεση των συλλόγων αν επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή. Με λίγα λόγια η ΕΠΟ να πάρει μια εικόνα και να δει ότι σε όλη την Ελλάδα μόλις δέκα σωματεία επιθυμούν να αγωνιστούν.

Στην Κρήτη για παράδειγμα προχθές σε τηλεδιάσκεψη που είχαν οι πρόεδροι των ομάδων από τους 16 συλλόγους οι 14 αρνήθηκαν να δηλώσουν συμμετοχή και να επιστρέψουν ξανά στα γήπεδα.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες τις επόμενες ημέρες με την ΕΠΟ να στριμώχνεται στην κυριολεξία από τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement