Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Το πρώτο χειρουργείο στην Καρδιοθωρακοχειρουργική

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια νέα μετά τα εγκαίνια της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας παρουσία του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο πρώτος ασθενής μπήκε στο χειρουργείο και η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία.

Τον πρώτο ασθενή, ο οποίος βρίσκονταν στην κλινική για τον αναγκαίο προεγχειρητικό έλεγχο συνάντησε προχθές ο κ. Κικίλιας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Το χειρουργείο έγινε από τον αναπληρωτή καθηγητή Καρδιοθωρακοχειρουργικής και δ/ντή της Κλινικής, Νικόλαο Χαροκόπο και την εξειδικευμένη ομάδα του και στέφθηκε με επιτυχία, ενώ ο ασθενής αναρρώνει.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική διαθέτει 20 κλίνες και Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δύο κλινών, με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για την υποστήριξη των καρδιοχειρουργικών επεμβάσεων, ενώ είναι πλήρως στελεχωμένη σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Και η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική τόσο για το προσωπικό της ΚΘΧ Κλινικής όσο και για το τριτοβάθμιο Νοσοκομείο της Πάτρας, το οποίο άνοιξε μια νέα σημαντική σελίδα εν μέσω πανδημίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement