Τρίτη 20 Απριλίου 2021
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Η INTERAMERICAN για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σε εκδήλωση του ΣΕΒ

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΕΒ, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου με θέμα «2+ χρόνια GDPR: διδάγματα, συμβουλές και προκλήσεις», η INTERAMERICAN είχε ουσιαστική συμβολή στη συζήτηση που αναπτύχθηκε. Η Νίκα Φάκου, υπεύθυνη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ο Μάνος Κοντιζάς, Information Security & Business Continuity Officer της εταιρείας, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον τρόπο με τον οποίο έχει αντιληφθεί η INTERAMERICAN τη συμμόρφωση με τον κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στελέχη της εταιρείας μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους αναφορικά με τις πτυχές της συμμόρφωσης στο πλαίσιο του GDPR. Με αυτόν τον τρόπο ενίσχυσαν το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης ότι ο εφησυχασμός αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή.

Η Νίκα Φάκου τόνισε πως για την INTERAMERICAN, αλλά και για τις περισσότερες εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς, η προστασία των προσωπικών δεδομένων βασίζεται σε μια κουλτούρα και όχι σε μια τεχνική προσπάθεια συμμόρφωσης. Όπως υποστήριξε, η κουλτούρα για τη συμμόρφωση με τον κανονισμό συμβαδίζει με την εξέλιξη της επιχείρησης, καθώς τα προϊόντα εξελίσσονται, ενώ η τηλεματική έχει μπει κανονικά στη ζωή μας και εφαρμόζεται ήδη σε ασφαλιστικά προϊόντα. Η ανάγκη συμμόρφωσης είναι ακόμη πιο έντονη για τις εταιρείες που επενδύουν στις ψηφιακές καινοτομίες και στον ψηφιακό μετασχηματισμό με στόχο τον λειτουργικό εκσυγχρονισμό, όπως κάνει η INTERAMERICAN. «Θα δούμε πολύ σύντομα στο περιβάλλον των ασφαλιστικών εταιριών, τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη ή η ρομποτική αυτοματοποίηση διεργασιών, οι οποίες θα συνεισφέρουν στον τομέα του underwriting, στην εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και στην ανίχνευση της ασφαλιστικής απάτης. Άρα, θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε και να σταθμίσουμε σε αυτές τις περιπτώσεις πως μπορούμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα μας» παρατήρησε. Εκτός από την καλπάζουσα τεχνολογία, οι επιχειρήσεις έχουν να αντιμετωπίσουν και τους σύγχρονους τρόπους εργασίας που ενθαρρύνουν τις καινοτόμες ιδέες, με την προσδοκία μάλιστα να υλοποιούνται με πολύ ταχύτερους ρυθμούς απ’ ότι οι ίδιες ιδέες θα υλοποιούνταν στο παρελθόν.  

 

«Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι για μια ασφαλιστική επιχείρηση να προστατεύει τα δεδομένα τα οποία διαχειρίζεται» επεσήμανε η ομιλήτρια, υπογραμμίζοντας πως «η ασφαλιστική πίστη είναι το προϊόν το οποίο καλείται να προάγει στην αγορά η κάθε ασφαλιστική επιχείρηση». Όπως τόνισε η κ. Φάκου, η ασφαλιστική αγορά ήταν ο πρώτος κλάδος που κατέθεσε κώδικα δεοντολογίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, γεγονός που αποδεικνύει την ιδιαίτερη ευαισθησία στο ζήτημα της προστασίας.  Όσον αφορά στην INTERAMERICAN, σημείωσε ότι οι πολυεπίπεδες υπηρεσίες της τη διαφοροποιούν αισθητά από τις άλλες εταιρείες της αγοράς, καθώς πέρα τα από ασφαλιστικά προϊόντα που διαθέτει, λειτουργεί ιδιόκτητη κλινική και διαγνωστικά κέντρα. Κατά συνέπεια, ο όγκος των προσωπικών δεδομένων που πρέπει να διαχειριστεί η εταιρεία καθιστά επιτακτική την ανάγκη για την προστασία τόσο των ασφαλισμένων, των ασθενών και των επισκεπτών, όσο και των εργαζομένων και των διαμεσολαβούντων συνεργατών της στις πωλήσεις. 

 

Ο Μάνος Κοντιζάς, εξάλλου, περιέγραψε τις τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμόρφωση και την προσαρμογή της INTERAMERICAN στον κανονισμό προστασίας της ιδιωτικότητας. Αναφορικά με τη διαχείριση της ασφάλειας πληροφοριών και προστασίας προσωπικών δεδομένων, αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι της ασφαλιστικής αγοράς επιδιώκουν την υλοποίηση μιας χαρτογράφησης του περιβάλλοντος, στο οποίο βρισκόμαστε και των παραμέτρων που το επηρεάζουν. Έτσι, θα μπορέσουν να θέσουν πάνω στο χάρτη τα σημεία που οδηγούν στους επιμέρους στόχους, χαράζοντας την πορεία προς τον τελικό στόχο. «Ωστόσο, η χαρτογράφηση δεν είναι ούτε μονοσήμαντα ορισμένη, καθώς κάθε εταιρεία έχει τα δικά της κριτήρια και τις δικές ανάγκες, ούτε είναι στατική. Ο χάρτης είναι δυναμικός, ειδικά στο ευμετάβλητο περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Παρουσιάζονται συνεχώς νέοι κίνδυνοι, όπως η πανδημία αλλά και αλλαγές στα πλάνα των επιχειρήσεων, είτε στην τεχνολογία που χρησιμοποιούν, είτε στα εταιρικά μοντέλα λειτουργίας», παρατήρησε ο ομιλητής.

 

Σύμφωνα με την έρευνα της Garnter που επικαλέστηκε ο κ. Κοντιζάς, ο κίνδυνος της κανονιστικής συμμόρφωσης και ο κίνδυνος του κυβερνοχώρου αναδείχθηκαν ως οι δύο σημαντικότεροι κίνδυνοι για τις επιχειρήσεις το 2020. «Η πίεση από τις εποπτικές αρχές θα ενταθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα και θα μας απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό», υποστήριξε. Όσο αφορά τις κυβερνοαπειλές, το στέλεχος της INTERAMERICAN είπε ότι η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Κυβερνοασφάλεια (ENISA) έχει καταγράψει τους σημαντικότερους κινδύνους του διαδικτύου για τις επιχειρήσεις και η αποτύπωση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας οδηγός για την ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων και των δεδομένων. 

Οι δύο εκπρόσωποι της INTERAMERICAN επεσήμαναν ότι οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί -οι ασφαλιστικές εταιρείες και οι τράπεζες- έχουν ένα προβάδισμα στην εφαρμογή της συμμόρφωσης, καθώς ελέγχονται από έναν εξαιρετικά αυστηρό επόπτη, την Τράπεζα της Ελλάδος. «Είμαστε σε καλό δρόμο, θεωρούμε ότι έχουμε κάνει σταθερά βήματα και έχουμε βάλει σταθερές βάσεις, όμως τα περιθώρια εξέλιξης και συμμόρφωσης είναι πολύ μεγάλα» τόνισαν η Νίκα Φάκου και ο Μάνος Κοντιζάς. 

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στα Βραχναίικα αύριο τεστ από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον εντοπισμό των μη συμπτωματικών κρουσμάτων της νόσου του νέου κορονοιού συνεχίζονται εκ μέρους της 6 ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ σε περιοχές της Αχαΐας.

Για αύριο Τρίτη 20 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στα Βραχνέϊκα, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγ. Βασιλείου κατά τις πρωινές ώρες για το ευρύ κοινό.

Επίσης, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν τα μέλη του Νομαρχιακού
Αθλητικού Σωματείου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με
rapid tests.

Περισσότερα

Λοιπά Αθλήματα

Στις 4 Ιουνίου ξεκινά η Α2 Εθνική πόλο ανδρών, ετοιμάζονται ΝΟΠ και ΝΕΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Απόφασεις για την συνέχεια των υπόλοιπων πρωταθλημάτων πήρε σήμερα η ΚΟΕ η οποία έκανε ανακοινώσεις και έγινε γνωστό πως η Α2 Εθνική πόλο ανδρών και γυναικών όπου συμμετέχουν οι ομάδες του ΝΟΠ και της ΝΕΠ, θα ξεκινήσει στις 4 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ:
Ο αγωνιστικός προγραμματισμός και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των επί μέρους διοργανώσεων των εθνικών πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης, γνωστοποιήθηκε σήμερα (19/4) στα σωματεία, όπως υποβλήθηκε για έγκριση στη ΓΓΑ με βάση τα δεδομένα για τον covid – 19, σε σχέση επίσης με:

1.Τις διεθνείς υποχρεώσεις των Εθνικών μας Ομάδων Ανδρών, Γυναικών και Ηλικιακών Κατηγοριών

2.Την περίοδο των Πανελλήνιων Εξετάσεων, για τις ηλικιακές κατηγορίες που τις αφορά

Ως επιθυμητή χρονική περίοδος; ολοκλήρωσης των Πρωταθλημάτων περιόδου 2020-21, θεωρείται το τέλος Σεπτεμβρίου 2021.

Σημειώνεται πως οι σχετικές ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν για λόγους υγειονομικών περιορισμών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα που τους αφορούν, για τα σωματεία, θα πρέπει να γίνουν στην ΚΟΕ το αργότερο έως τη Μεγάλη Δευτέρα (26/4), συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας στην Ομοσπονδία το συνημμένο έντυπο της ενημέρωσης τους.

Οι διοργανώσεις των πρωταθλημάτων:

*Α2 Ανδρών: 4-6 Ιουνίου (Α’ Φάση, 4 Όμιλοι των 4 ομάδων), 1-3 Ιουλίου (Β’ Φάση, 4 Όμιλοι των 4 ομάδων), 23-25 Ιουλίου (Τελική φάση, με πλέι οφ και πλέι άουτ)

*Β’ Ανδρών: 9-11 Ιουλίου (Α’ Φάση, 4 Όμιλοι των 4 ή 5 ομάδων), 23-24 Ιουλίου (Β’ Φάση, 4 Όμιλοι των 4 ή 5 ομάδων), 6-8 Αυγούστου (Τελική φάση, με πλέι οφ και πλέι άουτ)

*Γ’ Ανδρών: 17-19 Σεπτεμβρίου (Α’ Φάση), 1-3 Οκτωβρίου (Τελική Φάση)

*Β’ Γυναικών: 9-11 Ιουλίου (Α’ Φάση), 6-8 Αυγούστου (Τελική Φάση)

*Νέων ανδρών Κ19: 28-30 Μαϊου (Α’ Φάση), 2-4 Ιουλίου (Β’ Φάση), 30/7 – 1 Αυγούστου (Τελική Φάση)

*Εφήβων Κ17: 14-16 Μαϊου (Α’ Φάση), 9-11 Ιουλίου (Β’ Φάση), 16-18 Ιουλίου (Τελική Φάση)

*Παίδων Κ15: 21-23 Μαϊου (Α’ Φάση), 11-13 Ιουνίου (Β’ Φάση), 25-27 Ιουνίου (Τελική Φάση)

*Μίνι Παίδων Κ13: 10-12 Σεπτεμβρίου (Α’ Φάση), 24-26 Σεπτεμβρίου (Β’ Φάση), 1-3 Οκτωβρίου (Τελική Φάση)

*Νέων γυναικών Κ19: 11-13 Ιουνίου (Α’ Φάση), 30/7 – 1 Αυγούστου (Τελική Φάση)

*Νεανίδων Κ17: 16-17 Ιουλίου (Α’ Φάση), 23-25 Ιουλίου (Τελική Φάση)

*Κορασίδων Κ15: 21 – 23 Μαϊου (Α’ Φάση), 4-6 Ιουνίου (Τελική Φάση)

*Μίνι Κορασίδων Κ13: 10-12 Σεπτεμβρίου (Α’ Φάση), 1-3 Οκτωβρίου (Τελική Φάση)

Περισσότερα

Χωρίς κατηγορία

Τα μέτρα στήριξης και οι προθεσμίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπαράζ προθεσμιών για αιτήσεις με στόχο την καταβολή οικονομικής στήριξης σε επιχειρήσεις-εργοδότες, αυτοαπασχολούμενους και μισθωτούς που θίγονται από τις συνέπειες της κορονο-κρίσης “τρέχει” από την επόμενη εβδομάδα.

Ο λόγος για τις αποζημιώσεις των 534 ευρώ (δηλώσεις έως 30 Απριλίου για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες), για το έκτακτο επίδομα των 400 ευρώ για περισσότερους αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες (δηλώσεις έως 19 Απριλίου), την ένταξη στον μηχανισμό “Συν-Εργασία” (αρχικές δηλώσεις έως 30 Απριλίου για τον Απρίλιο), αλλά και τις αποζημιώσεις για τους εποχικά εργαζομένους (χωρίς δικαίωμα επαναπρόσληψης) σε τουρισμό και εστίαση, καθώς και σε ειδικές κατηγορίες εργαζομένων (δηλώσεις έως 23 Απριλίου).

Την ίδια ώρα, μετά την καταβολή των αποζημιώσεων στους εργαζομένους που βγήκαν σε αναστολή τον Μάρτιο, “τρέχει” η διαδικασία υπολογισμού του δώρου Πάσχα (προκειμένου να καταβληθεί προς το τέλος του τρέχοντος μηνός) για τους εργαζομένους που βγήκαν σε αναστολή ή εντάχθηκαν στη “Συν-Εργασία” τον Ιανουάριο-Απρίλιο του 2021.
Τονίζεται, επίσης, ότι έως τις 30 Απριλίου μπορούν οι κλειστές −κατά τον Μάρτιο του 2021− επιχειρήσεις να πληρώσουν τις δόσεις Μαρτίου όσον αφορά τις ενεργές ρυθμίσεις τους.

ΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Πιο αναλυτικά, τα μέτρα στήριξης ανά κατηγορία θιγόμενων από την κορονο-κρίση έχουν ως εξής:
1. Αναστολές συμβάσεων
Έως τις 30 Απριλίου, δίνεται η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων και ορθών επαναλήψεων αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων που ανήκουν αποκλειστικά σε ευπαθείς ομάδες, που υπάγονται στην σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση της οποίας η ισχύς παρατάθηκε με την έως τις 30 Απριλίου 2021, για τον Απρίλιο, στο πληροφοριακό σύστημα “Εργάνη”.
2. Αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες: επίδομα 400 ευρώ
Έως τις 19 Απριλίου (μετά από παράταση που δόθηκε την περασμένη εβδομάδα) μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη λήψη του έκτακτου επιδόματος των 400 ευρώ οι αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες, με βάση τα νέα κριτήρια τα οποία έχει θεσπίσει το υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των δικαιούχων.
Συγκεκριμένα, για να λάβει ένας αυτοαπασχολούμενος επιστήμονας το εν λόγω επίδομα, αρκεί, πλέον, να έχει υποστεί οποιαδήποτε μείωση τζίρου, οποιουδήποτε εύρους, χωρίς κατώτατο “πλαφόν”.
Παραμένει, όμως, η ίδια “ρήτρα” οικογενειακού εισοδήματος, σύμφωνα με την οποία δεν θα πρέπει ξεπερνά για το 2020 (βάσει της φορολογικής δήλωσης που θα κάνουν) τα 30.000 ευρώ, για να λάβει κανείς το σχετικό επίδομα. Ταυτόχρονα, προβλέπεται πως οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν κάνει έναρξη επαγγέλματος έως και την 31η Δεκεμβρίου 2014.
Όσον αφορά τους νέους αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες, πρέπει να έχουν κάνει έναρξη επαγγέλματος μετά την 1η Ιανουαρίου 2015 και έως την 5η Φεβρουαρίου 2021, με μόνη προϋπόθεση που τίθεται να μην εμφανίζουν οικογενειακό εισόδημα άνω των 30.000 ευρώ, ανεξάρτητα από τον τζίρο τους στο διάστημα Απριλίου-Δεκεμβρίου 2020 έναντι του αντίστοιχου διαστήματος το 2019.
Σημειώνεται πως δεν ισχύει κανένα εισοδηματικό κριτήριο για τους ασκούμενους δικηγόρους που έχουν ασφαλιστεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2017, αλλά και για εκείνους που είναι εγγεγραμμένοι στον οικείο δικηγορικό σύλλογο μετά την ημερομηνία αυτή.
3. Επιχειρήσεις με μειωμένο τζίρο κατά τουλάχιστον 20%: “Συν-Εργασία”
Οι επιχειρήσεις οι οποίες είχαν μείωση τζίρου κατά τουλάχιστον 20% στο διάστημα Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2020 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019 μπορούν να ενταχθούν στον μηχανισμό “Συν-Εργασία” για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.
Οι δηλώσεις των στοιχείων των εργαζομένων (α’ φάση) για το μηχανισμό “Συνεργασία” για τον Απρίλιο μπορούν να υποβληθούν έως 30 Απριλίου.
Επίσης, είναι δυνατή η διαδικασία των ορθών επαναλήψεων των δηλώσεων ένταξης στον μηχανισμό για τον Απρίλιο καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω προθεσμίας.
Επίσης, για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο, δίδεται ξανά η δυνατότητα (2η ευκαιρία) υποβολής δήλωσης ένταξης στη “Συν-Εργασία”. Οι εργοδότες μπορούν να υποβάλουν δήλωση έως τις 21 Απριλίου, ενώ οι εργαζόμενοι από τις 22 έως τις 29 Απριλίου.
Υπενθυμίζεται πως όσοι μισθωτοί ενταχθούν στη “Συν-Εργασία” δικαιούνται ενίσχυση στο 60% της απώλειας του μισθού τους και κάλυψη του 100% των εισφορών τους που αντιστοιχούν στο κομμένο μέρος του.
4. Εποχικοί εργαζόμενοι σε τουρισμό και εστίαση: Αποζημίωση
Με σχετική υπουργική απόφαση, προβλέπεται χορήγηση έκτακτης αποζημίωσης εποχικά εργαζομένων του κλάδου της εστίασης και του τουρισμού χωρίς δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης. Για να λάβει κάποιος εργαζόμενος αυτή την αποζημίωση, θα πρέπει:
– Να έχει απασχοληθεί κατά το έτος 2019, με πλήρη ή μερική απασχόληση, χωρίς να υπάρχει υποχρέωση επαναπρόσληψης κατά τις ισχύουσες διατάξεις κατά το έτος 2020.
– Να έλαβε τακτική επιδότηση ανεργίας, διάρκειας τριών μηνών και πέντε ημερών, κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο 2019 έως και τον Φεβρουάριο 2020 ή τακτική επιδότηση ανεργίας, της οποίας η διάρκεια επιμηκύνθηκε κατά έναν μήνα κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο 2019 έως και τον Φεβρουάριο 2020.
– Να μην έλαβε, να μη λαμβάνει και να μη λάβει μελλοντικά τακτική επιδότηση ανεργίας για το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο 2020 έως και τον Φεβρουάριο 2021, ούτε το επίδομα μακροχρονίως ανέργων για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021, αλλά ούτε την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021.
Η έκτακτη αποζημίωση ανέρχεται στο ύψος του τελευταίου μηνιαίου επιδόματος ανεργίας που έλαβε ο εποχικά εργαζόμενος για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021 στον δικαιούχο, εφόσον παραμείνει εγγεγραμμένος άνεργος στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.
5. Ειδικές κατηγορίες: Μονομερείς δηλώσεις για αποζημιώσεις
Έως τις 23 Απριλίου μπορεί να γίνει υποβολή υπεύθυνων δηλώσεων για τις ειδικές κατηγορίες εργαζομένων, προκειμένου να λάβουν αποζημίωση 534 ευρώ για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο.
Δικαιούχοι είναι όσοι ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες εργαζομένων (φορτοεκφορτωτές, ενεργά μέλη των συνεταιρισμών εργαζομένων, προπονητές καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου, ενεργά μέλη σωματείων ερασιτεχνικού αθλητισμού, δασεργάτες-ρητινοσυλλέκτες, πωλητές λαϊκού λαχείου, αναβάτες δρομώνων ίππων ιπποδρόμου, εργαζόμενοι που εργάζονται για λογαριασμό περισσοτέρων του ενός εργοδοτών-φυσικών προσώπων – συναπασχόληση, πωλητές υπαίθριου εμπορίου, διανομείς του περιοδικού “Σχεδία”, εργαζόμενοι στην περιοχή του Αγίου Όρους).
6. Μισθωτοί σε αναστολή και “Συν-Εργασία”: Δώρο Πάσχα
Οι εργαζόμενοι που βγήκαν σε αναστολή ή εντάχθηκαν στον μηχανισμό “Συν-Εργασία” σε κάποιο διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2021 δικαιούνται από το κράτος δώρο Πάσχα.
Η παροχή αυτή υπολογίζεται με βάση το διάστημα αναστολής ή ένταξης στη “Συν-Εργασία” και το ποσό που εισέπραξαν οι εργαζόμενοι ως αποζημίωση (για αναστολή σύμβασης) ή ως ενίσχυση (για ένταξη στη “Συν-Εργασία”).
Η ενίσχυση αυτή αναμένεται να καταβληθεί έως τη Μεγάλη Εβδομάδα για τους εργαζομένους που βγήκαν σε αναστολή και μετά το Πάσχα (δηλ. εντός του Μαΐου) για τους μισθωτούς που εντάχθηκαν στη “Συν-Εργασία”. Δεν χρειάζεται η υποβολή δηλώσεων.

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα