Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στη Δυτική Ελλάδα στρέφεται το… ψηφιακό βλέμμα του ΚΙΝ.ΑΛ.

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Ταμείο Ανάκαμψης και η κατεύθυνση που πρέπει να έχει προκειμένου να βγει από την «μέγγενη» της ύφεσης και της ανεργίας η Δυτική Ελλάδα θα αποτελέσει το κεντρικό θέμα της ψηφιακής περιοδείας της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφης Γεννηματά και στελεχών την ερχόμενη εβδομάδα και στους τρεις Νομούς.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ., Παύλος Χρηστίδης την ερχόμενη Δευτέρα στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή, περιφερειακή συνδιάσκεψη στην οποία εκτός από την κεντρική ομιλία της κ. Γεννηματά θα τοποθετηθεί ο Κωνσταντίνος Γάτσιος, ως μέλος της ομάδας που επεξεργάστηκε το σχέδιο του ΚΙΝ.ΑΛ. για το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ παρέμβαση θα κάνει επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας, Γιώργος Παπανδρέου και εκπρόσωποι κοινωνικών και παραγωγικών φορέων.
Αντίστοιχα, την Τρίτη 2 Μαρτίου στις 6 μ.μ. θα γίνει τηλεδιάσκεψη σε επίπεδο Ν. Ηλείας με την συμμετοχή του Γραμματέα της Κ.Ε., Μανώλη Χριστοδουλάκη και του Απόστολου Πόντα, ενώ την Τετάρτη στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί νομαρχιακή συνδιάσκεψη για την Αιτωλοακαρνανία με ομιλίες των κυρίων Σκανδαλίδη και Σαχινίδη, ενώ στις 8 το βράδυ της ίδιας μέρας θα διεξαχθεί ευρεία τηλεδιάσκεψη με ομιλία της κας Γεννηματά και του Γιώργου Τσούμα για τη ζητήματα που αφορούν τη νέα γενιά στην Περιφέρεια.
«Όλες οι τηλεδιασκέψεις είναι ανοικτές και προσδοκούμε στην συμμετοχή των πολιτών προκειμένου να αναπτυχθεί διάλογος, αλλά και να γίνει γνωστό το σχέδιο του Κινήματος Αλλαγής για το Ταμείο Ανάκαμψης και τον προσανατολισμό που πρέπει να έχει» είπε ο κ. Χρηστίδης, ενώ από την πλευρά του ο Γραμματέας Επικοινωνίας, Παναγιώτης Βλάχος ανέφερε πως «με τις νέες τεχνολογίες μας δίνεται η δυνατότητα να χτίσουμε μία ακόμη γέφυρα με τους πολίτες. Αντί των δια ζώσης περιοδειών που είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν λόγω της πανδημίας περιοδεύουμε σε όλες τις περιφέρειες ψηφιακά για να ακούσουμε τον κόσμο, αλλά και τους φορείς και να καταγράφουμε την κατάσταση που επικρατεί σε όλες τις περιοχές της χώρας μας, ανακοινώνοντας παράλληλα τις προτάσεις μας. Η επόμενη μέρα δεν μπορεί να χτιστεί πάνω στα ερείπια, ούτε μπορούν να πληρώσουν την κρίση για ακόμη μία φορά οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι, οι νέοι, οι παραγωγοί. Το ΚΙΝ.ΑΛ. έχει προτάσεις για τα έργα και τις δράσεις που μπορούν να ενταχθούν στο Ταμείο Ανάκαμψης για να βγει η Δυτική Ελλάδα από την μέγγενη της ύφεσης και της ανεργίας».
Να σημειωθεί πως ο οργανωτικός προγραμματισμός του ΚΙΝ.ΑΛ. είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι περιφερειακές και νομαρχιακές συνδιασκέψεις μέχρι το τέλος του χρόνου. «Ενισχύουμε τις πολιτικές μας επαφές και ενεργοποιούμε την οργανωτική μας δομή και βρισκόμαστε σε προγραμματική και εκλογική ετοιμότητα», τόνισε ο κ. Βλάχος.

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Τέλος ο κ. Χρηστίδης σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη καυτηρίασε για ακόμη μία φορά την τακτική της κυβέρνησης να παραβιάζει κάθε διαδικασία αξιοκρατίας και διαφάνειας όσον αφορά στις προσλήψεις, διαδικασίες τις οποίες όπως είπε, εφάρμοσε με τις προοδευτικές της μεταρρυθμίσεις η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και αποτελούν κεκτημένο του Κινήματος και φάρο του αγώνα του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement