Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Θα κριθούν πολλά-Η Παναχαϊκή υποδέχεται (14:45) την Ξάνθη με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Πολλά θα κριθούν από το σημερινό αποτέλεσμα για το μέλλον της Παναχαϊκής στην Σούπερ Λιγκ 2.

Οι κοκκινόμαυροι υποδέχονται σήμερα (14:45) στην αυλαία του πρώτου γύρου, στο γήπεδο της Αγυιάς την δυνατή Ξάνθη με μοναδικό στόχο να αποκτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Μια νίκη που θα δώσει στην ομάδα την ευκαιρία να παραμείνει ζωντανή στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος αφού βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την μικρή συγκομιδή βαθμών στην Κρήτη (μια ισοπαλία και μία ήττα).
ΜΕ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς όπου έγιναν και οι τελευταίες δοκιμές από τον Χρήστο Παρασκευόπουλο.
Στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχε και ο Τζέιμς Σταμόπουλος ο οποίος θα συμπεριλήφθη κανονικά στην αποστολή και έτσι η μοναδική απουσία είναι αυτή του τραυματία Νίκου Κουσκουνά.
Ο νέος τεχνικός δεν ανακοίνωσε χθες την αποστολή και ενημέρωσε όλους τους παίκτες να είναι στο γήπεδο και η τελική 20άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΡΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Ένα από τα αρκετά κοινά που υπάρχουν αυτή την στιγμή με την Ξάνθη είναι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.
Το τιμόνι… της «κοκκινόμαυρης» ομάδας ανέλαβαν οι Παρασκευόπουλος, Σπηλιόπουλος ενώ στην Ξάνθη θα είναι ένας παλιός γνώριμος της Παναχαϊκής, ο Γιώργος Μαραντάς ο οποίος έχει αναλάβει υπηρεσιακός.
Στις περισσότερες των περιπτώσεων όταν υπάρχει αλλαγή τεχνικής ηγεσίας οι παίκτες αλλάζουν ψυχολογία και ενδεχομένως βγάζουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement