Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Θετικοί στον κορωνοϊό Ρομά στον Ριγανόκαμπο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων της στους καταυλισμούς των Ρομά, αλλά και σε όλη την Πάτρα, οργάνωσε χθες μέσω του Παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) και της Αντιδημαρχίας Υγείας και Πρόνοιας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, rapid test στους καταυλισμούς των Ρομά σε Βραχνέικα και Ρηγανόκαμπο.

Επειδή στον καταυλισμό του Ριγανόκαμπου παρουσιάστηκαν θετικά δείγματα ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, επικοινώνησε αμέσως με τον ΕΟΔΥ και με την Πολιτική Προστασία. Ταυτόχρονα, με έγγραφό του, προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, ζήτησε να υπάρξει συντονισμός και λήψη μέτρων για την υγεία τους και την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού.
Παράλληλα ο Δήμαρχος Πατρέων, έθεσε σε πλήρη ετοιμότητα τις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να καλυφτούν άμεσα όλες οι ανάγκες που θα προκύψουν από την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.
Στον καταυλισμό του Ριγανόκαμπου, παρούσα ήταν η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη και στα Βραχνέικα, ήταν παρόντες η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων, Αναστασία Τογιοπούλου και ο Πρόεδρος της κοινότητας Βραχνεΐκων, Γιάννης Παπαχρονόπουλος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement