Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Η ΕΣΠΕΠ τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα στον Μάρτιο θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα έχουμε δράση στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα βόλεϊ ή θα μπει παύλα και σε αυτά τα πρωταθλήματα για την αγωνιστική περίοδο 20-21.

Οι αποφάσεις ανήκουν στις κατά τόπους ενώσεις και στη δική μας, την ΕΣΠΕΠ οι πληροφορίες λένε πως υπάρχει θετική διάθεση για να διεξαχθούν αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το πότε θα δοθεί το ΟΚ για να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις.
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως σε λίγες μέρες και μόλις υπάρχει μια καλύτερη εικόνα για τις επόμενες κινήσεις της ΓΓΑ σχετικά με την επανεκκίνηση του αθλητισμού, τότε θα συγκαλέσει τηλεδιάσκεψη με όλα τα εμπλεκόμενα σωματεία προκειμένου να συζητήσουν όλα τα δεδομένα και να παρθούν αποφάσεις.
Αν επιτραπούν πάντως σύντομα οι ομαδικές προπονήσεις και οι παίκτες έχουν μπροστά τους χρόνο για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό, τότε το πιθανότερο είναι πως θα διεξαχθούν κανονικά τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι πατρινές ομάδες σε επίπεδο ανδρών- γυναικών οι οποίες περιμένουν το πράσινο φως από την ΓΓΑ αλλά για διαφορετικό σκοπό.
Μπορεί φέτος να μην υπάρχει πρωτάθλημα στην Α2 Εθνική βόλεϊ και την preleague όμως οι ομάδες περιμένουν πώς και πώς να επιστρέψουν στο γήπεδο για να μπορέσουν να βρουν σιγά-σιγά αγωνιστικό ρυθμό.
Οι ομάδες σταμάτησαν τις προπονήσεις στις αρχές Νοέμβριου και αισίως έχουν συμπληρώσει 4 μήνες χωρίς προπονήσεις και μιλάμε ήδη για μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα.
Για αυτό άπαντες περιμένουν να μπουν πάλι στο γήπεδο ώστε να γίνουν για 2-3 μήνες προπονήσεις πριν από τη διακοπή του καλοκαιριού που θα γίνει πριν από την έναρξη της νέας χρονιάς.
Π. ΚΟΓΚΟΣ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement