Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Με επιτυχία το webinar για τον αθλητισμό στην εποχή της πανδημία

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εξέδωσε χθες ανακοίνωση για την επιτυχήμενη διαδικτυακή ημερίδα που πραγματοποίησε σε συνεργασία με την ΓΝΩΜΗ, με τίτλο «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Από το τέρμα … στην εκκίνηση».

«Κατά τη διάρκεια της ημερίδας αναπτύχθηκε ένας σημαντικός διάλογος για τον αθλητισμό την περίοδο της πανδημίας και τα νέα δεδομένα που εισάγονται για την επανεκκίνηση των αθλημάτων.
Στην ημερίδα χαιρετισμό απηύθυνε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τόνισε ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχουν δρομολογηθεί διάφορα σημαντικά έργα για την περιοχή μας , όπως αυτό του κολυμβητηρίου της Αγυιάς, η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» κ.ά.
Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Δημήτριος Νικολακόπουλος, οι οποίοι τόνισαν την στήριξη της Περιφέρειας στην αθλητισμό και πως εξετάζεται σχέδιο στήριξης των ερασιτεχνικών σωματείων της Περιφέρειας» ανέφερε η ανακοίνωση.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement