Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(1/3)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου αλλάζει την ατμόσφαιρα καθώς στις 4/3 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων. Από τη νέα του θέση αφενός θα είναι περισσότερο βοηθητικός ως προς εσένα καθώς οι Δίδυμοι ανήκουν στα φιλικά σου ζώδια αφετέρου θα σε βοηθήσει να περιορίσεις και τα έξοδα τα οποία ίσως είχαν πάρει την ανιούσα το προηγούμενο διάστημα.

Ταύρος
Η νέα θέση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 δείχνει πως από αυτή την εβδομάδα η διάθεσή σου αλλάζει! Φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις οι οποίες σου δημιουργούσαν εκνευρισμό ή θυμό και η καλή διάθεση που θα έχεις απέναντι σε αυτές, θα είναι πολύ βοηθητική όχι μόνο για εσένα αλλά και για τη διευθέτηση τους.

Δίδυμοι
Ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 4/3 και από τη νέα του θέση ενισχύει την ενέργειά σου η οποία φαίνεται πως θα εκφραστεί δυναμικά. Αυτή η ενέργεια κατά διαστήματα μπορεί να μετατραπεί και σε εκνευρισμό, ιδιαίτερα αν «πέσεις» πάνω σε ανθρώπους οι οποίοι δεν συμμερίζονται τις ιδέες, τις απόψεις και τους στόχους σου ή με κάποιο τρόπο σου δημιουργούν εμπόδια.

Καρκίνος
Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 είναι το πλέον σημαντικό αστρολογικό γεγονός για αυτή την εβδομάδα καθώς θα αλλάξει εντελώς το κλίμα. Η νέα θέση του Άρη μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία σκέψεων οι οποίες αφενός δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφετέρου μπορεί να σε οδηγήσουν σε σενάρια, τα οποία θα έχουν ως μόνο σκοπό να σου δημιουργήσουν άγχος. Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις σκέψεις στις οποίες επιλέγεις να δώσεις την ενέργειά σου.

Λέων
Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως οι υποθέσεις που σε απασχολούσαν το προηγούμενο διάστημα -κυρίως αυτές που παρέμειναν στάσιμες το προηγούμενο διάστημα- θα αλλάξουν εντελώς ταχύτητα! Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 φαίνεται πως όλα θα αρχίσουν να τρέχουν ιδιαίτερα οι υποθέσεις που αφορούν φιλικά και αγαπημένα σου πρόσωπα.

Παρθένος
Από τη νέα του θέση ο Άρης στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά ζητήματα και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσει τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Ίσως να υπάρξουν και κάποιες αντιπαραθέσεις μεταξύ συνεργατών, όμως αν χρησιμοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τις αφήσεις πίσω σου.

Ζυγός
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 ενισχύει τον ενθουσιασμό σου και σου χαρίζει αστείρευτη ενέργεια ιδιαίτερα απέναντι σε υποθέσεις που αφορούν τον αισθηματικό τομέα! Η έμπνευση θα είναι καθοριστική το επόμενο διάστημα για αυτό επικεντρώσου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε εμπνέουν. Πρόσεξε τον ενθουσιασμό καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε λεκτικές υπερβολές και υποσχέσεις.

Σκορπιός
Θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή και στις υποχρεώσεις που έχεις σε γενικότερο πλαίσιο αλλά κυρίως τις υποχρεώσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα υπάρχει ροπή στην αύξηση των εξόδων σου. Εκμεταλλεύσου αυτή τη νέα περίοδο καθώς θα είναι ευνοϊκή για να ρυθμίσεις οφειλές του παρελθόντος.

Τοξότης
Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες απαιτητικές υποθέσεις οι οποίες θα σε αναγκάσουν να ανεβάσεις ταχύτητα. Πιθανό αυτές να σχετίζονται είτε με προσωπικές είτε με επαγγελματικές σχέσεις μιας και φαίνεται πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο για το επόμενο διάστημα.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή στην καθημερινότητά σου και στις δουλειές που τη συνοδεύουν, καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 δείχνει αυξημένες υποχρεώσεις! Είναι πάρα πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε αυτά που έχει το πρόγραμμά σου, κάτι το οποίο μοιραία θα μειώσει το χρόνο για την προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος
Είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, κάτι το οποίο θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση χόμπι και δραστηριοτήτων, οι οποίες θα αποτελέσουν το διάλειμμα από την καθημερινότητα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 υποδηλώνει πως τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει θετικά συναισθήματα.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 φαίνεται πως είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις που μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν στο πρόγραμμά σου. Αυτές ίσως σχετίζονται με υποθέσεις του σπιτιού ή με συγκεκριμένα οικογενειακά ζητήματα. Μην αμελήσεις τη διευθέτηση αυτών καθώς όσο περισσότερο τις αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τις φέρεις εις πέρας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement