Τρίτη 20 Απριλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 54 ετών η Ρούλη Ψυλλοπαναγιωτοπούλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας η είδηση θανάτου της Ρούλης Ψυλλοπαναγιωτοπούλου σε ηλικία 54 ετών.

Η εκλιπούσα μαζί με τον σύζυγό της Χαρίτων είχαν αποκτήσei μία κόρη την Καλλιόπη η οποία την αποχαιρέτησε με εάν συγκινητικό μήνυμα στο facebook.

H ανάρτηση της κόρης της Καλλιόπης:

“Σήμερα έφυγε για να πάει στην γειτονιά των αγγέλων η δικιά μας Ρούλη. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Ηττήθηκε μετά από 9 μήνες από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Αν και για εμάς ήταν μαχήτρια και νικήτρια. Και όπως έλεγε και η ίδια “ο βράχος μας” μέχρι και οι βράχοι σπάνε κάποια στιγμή. Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα βρίσκεσαι πάντα στην καρδιά μας”.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη  2/3/2021 και ώρα 4 από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η εικόνα της εισόδου / εξόδου της Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυτή είναι η εικόνα της βόρειας εισόδου / εξόδου της Πάτρας (προς Αθήνα). Αποκατάσταση πεζοδρομίων και νησίδας με νέο πράσινο, νέο οδόστρωμα και νέοι λαμπτήρες led.

Το μόνο που απομένει – και θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος του δρόμου – είναι οι διαγραμμίσεις. Η αλήθεια είναι πως η Πάτρα απέκτησε μία νοικοκυρεμένη και πολύ πιο όμορφη είσοδος / έξοδος. Σημασία έχει όμως και να διατηρηθεί έτσι. Εξάλλου, το δύσκολο είναι πάντα η συντήρηση και όχι η ανακατασκευή…

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μια παλιά ΕΔΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με μια παλιά Ε.Δ.Ε. που είχε διαταχθεί για μια υπόθεση στο Πανεπιστήμιο Πατρών, τι έχει συμβεί; Έχει ολοκληρωθεί; Και ποια ήταν τα αποτελέσματα της;

 

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Λιγοστοί και… me rapid test!

Δημοσιεύθηκε

στις

 

H χθεσινή εκδήλωση της επίσημης εκκίνησης διαβούλευσης του νέου ΕΣΠΑ, πραγματοποιήθηκε στο αρχαιολογικό μουσείο της Πάτρας, παρουσία ελαχίστων φορέων λιγοστών παρόντων που εκπροσωπούσαν και τις ενότητες των φορέων της περιοχής (π.χ. την αυτοδιοίκηση α’ βαθμού εκπροσώπησε μόνο ο πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, Θανάσης Παπαδόπουλος) ενώ οι περισσότεροι φορείς παρακολούθησαν την εκδήλωση διαδιικτυακά.

Φυσικά, όσοι ήσαν παρόντες στο μουσείο φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τις αποστάσεις. Και όχι μόνο… Υποβλήθηκαν και σε rapid test! Έξω από το μουσείο υπήρχε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που διενεργούσε τεστ σε όποιον προσερχόταν στο κτίριο.

 

 

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα