Δευτέρα 12 Απριλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Καταγγελία πολιτών: Αδιαφορεί ο Δήμος για το Δασύλλιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Λίγες ημέρες μετά την κατολίσθηση στο Δασύλλιο, που προκάλεσε ζημιές σε σπίτια στην περιοχή της περιοχής, ένα ακόμη θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα, παρά τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις, γραπτές και προφορικές, στις υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων.

Αφορά την κοπή ή τον περιορισμό δένδρων από την περιοχή του Δασυλλίου, τα οποία-σύμφωνα με καταγγελίες- υπάρχει ο κίνδυνος να καταρρεύσουν, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στην περιοχή και συγκεκριμένα στην οδό Μαινάλου, έχει διαμορφωθεί οικόπεδο, στο οποίο σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους, συμπολίτες, ενώ υπάρχουν και σπίτια, στα οποία διαμένουν οικογένειες με ανήλικα παιδιά.

Από τις 12 Δεκεμβρίου του 2020, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, έχει ενημερωθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα για το θέμα αυτό, απάντησε… ότι πήρε το μήνυμα, αλλά έκτοτε, ουδέν νεότερο.

Οι καταγγέλλοντες επανήλθαν με δεύτερο ηλεκτρονικό μήνυμα, γεγονός που προκάλεσε την επίσκεψη δυο δημοτικών υπαλλήλων, οι οποίοι έκαναν αυτοψία.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των πολιτών για το χρονοδιάγραμμα, που πρέπει να ακολουθηθεί, ήσαν ασαφείς, επικαλούμενοι την αδυναμία των μηχανημάτων να προσεγγίσουν το χώρο κ.α.

Το αίτημα παραμένει σε εκκρεμότητα και οι καταγγέλλοντες (τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση της «Γ»), ζητούν από το δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, να παρέμβει πριν είναι αργά. Μάλιστα ένας από τους συμπολίτες, είχε θέσει το ζήτημα στον ίδιο τον κ. Πελετίδη, αλλά-όπως αναφέρει- η απάντηση του Δημάρχου, ήταν εξόχως πολιτική: «Θα το δούμε το θέμα και θα το ρυθμίσουμε…»

«Πληρώνουμε κανονικά δημοτικά τέλη, όπως πληρώνουν όλοι οι συμπολίτες, είτε διαμένουν στην πλατεία Γεωργίου, είτε σε κάποια άλλη συνοικία και δεν μπορούμε να αντιμετωπιζόμαστε, ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας», λένε.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Μόνη λύση ο εμβολιασμός»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Υπερασπιστής του εμβολιασμού για να ζήσουμε ελεύθεροι και με ασφάλεια δηλώνει ο προϊστάμενος του Ποινικού Τμήματος του Εφετείου Πατρών Σπύρος Κουλουφάκος.

 

«Έκανα το εμβόλιο της Astrazeneca δεν είχα απολύτως καμία παρενέργεια και είμαι μια χαρά. Συνιστώ σε όλους τους πολίτες να το κάνουν, γιατί ο εμβολιασμός είναι η μόνη λύση», ανέφερε στην «Γ» ο κ. Κουλουφάκος.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Πάτρα ξανά αύριο το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Πάτρα αναμένεται να βρεθεί αύριο Τρίτη ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, θα επισκεφθεί το mega εμβολιαστικό κέντρο που είναι στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠΑ και ξεκινά την λειτουργία του την Πέμπτη με εμβόλια της εταιρείας moderna ενώ στην συνέχεια θα επισκεφτεί και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επικοινωνία Γ. Παπανδρέου με Βαρθολομαίο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, στην διάρκεια της οποίας του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του στενού του συνεργάτη, Νίκου Μαγγίνα, τον οποίο γνώριζε και προσωπικά ο πρώην πρωθυπουργός και έχαιρε της εκτίμησής του.

 

Ο Νίκος Μαγγίνας υπήρξε επί μακρά σειρά ετών φωτογράφος του Πατριαρχείου αλλά και στενότατος συνεργάτης του ιδίου του Πατριάρχη. Η συμβολή του εκλιπόντος στο έργο του Πατριαρχείου υπήρξε μεγάλη και η απώλεια του προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα