Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Και τώρα Τρίκαλα για την Παναχαϊκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολλά περιθώρια ξεκούρασης δεν είχαν οι «κοκκινόμαυροι» αφού αμέσως μετά το παιχνίδι της Ξάνθης την Κυριακή προετοιμάζονται για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, το αυριανό με τα Τρίκαλα.

Ένα ματς στο οποίο οι «κοκκινόμαυροι» δεν πρέπει αρχικά σε καμία περίπτωση να χάσουν αλλά να πάρουν κάτι από αυτή την αναμέτρηση. Το καλύτερο είναι οι τρεις βαθμοί, «χτίζοντας» σερί γιατί κακά τα ψέματα οι νίκες φέρνουν τίτλους.
Η διάθεση όλων στο «στρατόπεδο» της Παναχαϊκής είναι ανεβασμένη μετά το νικηφόρο ματς με την Ξάνθη. Οι «κοκκινόμαυροι» έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό και λειτούργησαν άψογα τόσο αμυντικά όσο και στις οργανωμένες επιθέσεις κάτι που είχαμε καιρό να δούμε. Μια δυσκολία βέβαια στο σκοράρισμα είδαμε και σε αυτό το παιχνίδι και αυτό διότι ο Χρήστος Αραβίδης «τραβάει» επάνω του παραπάνω από δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας ανοίγοντας χώρους.
Αυτό που ίσως πρέπει να εκμεταλλευτούν οι «κοκκινόμαυροι» είναι έναν δεύτερο επιθετικό, τον λεγόμενο «κρυφό», έτσι ώστε να κάνει την ζημιά. Τέτοιο ρόλο μπορεί να παίξει ο Ανάκογλου όπως έκανε προχθές ή ακόμα και ο Μπάτροβιτς ο οποίος έχει καλή επαφή με την μπάλα.
ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΣΚΟΥΝΑ-ΜΟΥΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ
Ο Νίκος Κουσκουνάς δεν θα συμπεριληφθεί ούτε σε αυτή την αγωνιστική στην αποστολή για τα Τρίκαλα πραγματοποιώντας χθες ατομικό πρόγραμμα. Εκτός μάχης θα είναι και ο Γιώργος Μουστακόπουλος ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και επί της ευκαιρίας θα πάρει και ανάσες για την δύσκολη συνέχεια.
Από κει και πέρα χθες όσοι «κοκκινόμαυροι» αγωνίστηκαν με την Ξάνθη ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα ενώ οι υπόλοιποι σχημάτισαν γκρουπ και έκαναν ασκήσεις ομαδικής τακτικής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement