Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Δημιουργήστε… ψεύτικες φακίδες!     

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ψεύτικες φακίδες είναι μεγάλη τάση αυτή τη στιγμή. Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να τις κάνετε μόνη σας και να εντυπωσιάσετε, η αγαπημένη σας στήλη σας δείχνει τον τρόπο.

Συγκεντρώστε τα εργαλεία σας: Για στρογγυλές, κυκλικές κουκίδες φακίδων, πάρτε ένα μολύβι φρυδιών για πιο φυσική εμφάνιση. Για μια πιο λεπτή εμφάνιση πάρτε ένα από τα νέα προϊόντα ειδικά για faux σημάδια ώστε να πετύχετε μια πιο γεμάτη εμφάνιση. Για να καλύψετε ατέλειες, χρησιμοποιήστε μια πιο σκούρα μπογιά.

Φτιάξτε τις φακίδες σας: Πάρτε ένα προϊόν και κάντε κουκίδες δηλαδή φακίδες εκεί όπου ο ήλιος χτυπά φυσικά, όπως στη μύτη και στα ζυγωματικά. Θα πρέπει να τις χωρίσετε μεταξύ τους χωρίς να υπάρχουν ίσες αποστάσεις. Κάντε επίσης μερικές κουκίδες στα μήλα των μάγουλών σας. Το «κλειδί» είναι να ξεκινήσετε με φειδώ.

Tαμπονάρετε και στερεοποιήστε

Αφού τελειώσετε με όλες τις φακίδες που επιθυμεί η καρδιά σας, πιέστε τες ελαφρά με τα δάχτυλά σας (να είναι καθαρά!), ώστε το χρώμα να γίνει ένα με το δέρμα σας. Για να ολοκληρώσετε, χρησιμοποιείστε ένα setting powder και ρουζ. Για πιο φυσικό κολακευτικό φινίρισμα, δημιουργήστε ένα bronze εφέ με λίγο από κρεμώδες ρουζ ή bronzer πάνω από τις φακίδες. Εάν το δέρμα σας είναι λιπαρό, βάλτε λίγη πούδρα ταμποναριστά για να διαρκέσουν περισσότερο.

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement