Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Σουηδία : Οκτώ τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Τουλάχιστον οκτώ άτομα τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι στη Σουηδία, με τις Αρχές να εκφράζουν φόβους για τρομοκρατικό χτύπημα.

Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Βετλάντα της Σουηδίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πλήροφορίες, τουλάχιστον οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, ενώ η σουηδική αστυνομία εξετάζει το σενάριο τρομοκρατικής επίθεσης.

Όπως γράφει η σουηδική εφημερίδα «Svenska Dagbladet», το περιστατικό διερευνήθηκε αρχικά από την τοπική αστυνομία ως απόπειρα δολοφονίας, ωστόσο αργότερα σήμανε συναγερμός για τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο ύποπτος για την επίθεση, ηλικίας περίπου 20 ετών, φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμούς από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος. Η σοβαρότητα της κατάστασής του, πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί, σύμφωνα με την «Expressen».

«Υπάρχουν αρκετοί τραυματισμένοι, αλλά δεν μπορώ να εισέλθω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Φαίνεται ότι κάποιος ή κάποιοι τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλοι λιγότερο», ανέφερε ο Thomas Agnevik, εκπρόσωπος Τύπου της τοπικής ασυνομίας, επιβεβαιώνοντας πως η επίθεση αντιμετωπίζεται ως «τρομοκρατική».

WWW/IN.GR


Ροή ειδήσεων

Advertisement