Connect with us

Παναχαϊκή

Σούπερ Λιγκ 2: Τρίκαλα-Παναχαϊκή: 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Published

on

Σε εξέλιξή μια ακόμα δύσκολη εκτός έδρας μονομαχία της Παναχαϊκής η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 με την Πατρινή ομάδα να θέλει την 2η συνεχόμενη νίκη για να μείνει στο κόλπο της ανόδου.

ΦΑΣΕΙΣ

73΄ Λάθος του Πέλκα,  η μπάλα πήγε στον Μπάτροβιτς που έκανε το σουτ αλλά ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Γιακουμής

64΄ Νέα καλή στιγμή για τους κοκκινόμαυρους με το μακρινό σουτ του Μπρους αλλά μπλόκαρε ο αντίπαλος πορτιέρο

50΄ Ευκαιρία για την Παναχαϊκη όταν μετά απο κλέψιμο, η μπάλα έφτασε πλάγια στον Αποστολόπουλο ο οποίος μπήκε στη περιοχή  και έκανε στο σουτ αλλά μπλόκαρε ο Γιακουμής

45+  Καλή στιγμή για την Πατρινή ομάδα όταν μετά από κόρνερ, ο Μπρους πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ

20΄Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή όταν μετά από ωραία συνεργασία του Γιούση με τον Τσερούτι, ο τελευταίος έκανε τη προβολή από κοντά όμως ο Γιακουμής έδιωξε με το κεφάλι και η μπάλα πήγε κόρνερ

18΄ Νέα καλή στιγμή για την Πατρινή ομάδα με τον Αραβίδη να βρίσκει χώρο και να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα πήγε αρκετά άουτ

10΄ Καλή στιγμή για την Παναχαϊκή με τον Πάνο να κάνει ωραίο κοντρόλ, να μπαίνει στη περιοχή και να κάνει το σουτ αλλά την τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ

 

TΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (78΄ Μόλα), Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (59΄Χατζηκωνσταντίνου), Κεχαγιάς, Σταματής (46΄ Πέλκας), Ευθυμίου (85΄ Διαμαντόπουλος).

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: Κολοβούρης, Πάνος (83΄ Μπελεζάκης),  Τσερούτι (59΄Σκεπετάρη), Λαρέα, Σταμόπουλος, Μπρους, Ανάκογλου, Μπάτροβιτς, Γιούσης (83΄ Παπαδόπουλος), Πλιάτσικας, Αραβίδης (36΄ Αποστολόπουλος λ.τ.).

ΠΑΤΑΠΗΣ : «ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»

Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ  έκανε πριν την έναρξη του αγώνα, ο Δημήτρης Πατάπης της Παναχαϊκής όπου μεταξύ άλλων, είπε: «Αισθανθήκαμε το σεισμό , είναι ένα φυσικό φαινόμενο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα όμως βγήκαμε έξω και όλα καλά. Κάνουμε μια νέα προσπάθεια  . Είναι ένας νέος προπονητής και στην ομάδα και στην ηλικία με πολλές φιλοδοξίες που έχει πολλά να μας περάσει για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

  • Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, έχουμε 3 αλλαγές στην αρχική 11αδα, ο Χουάν Λαρέα πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας, ο Τζέιμς Σταμόπουλος επανήλθε και φανέλα βασικού πήρε ο Αργεντίνος Μάουρο Τσερούτι.
  • Λόγω του σεισμού στην Ελάσσονα που είναι κοντά στα Τρίκαλα και επειδή συνεχίζονται οι μετασεισμοί η αστυνομία με τον παρατηρητή του αγώνα πήραν απόφαση να κλείσει για λόγους ασφαλείας η Θύρα 4. Έτσι οι διαπιστευμένοι που θα βρεθούν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για την αναμέτρηση του ΑΟΤ με την Παναχαϊκή θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την Θύρα 1.
  • Το Τρίκαλα-Παναχαϊκή σφυρίζει ο Ματσούκας (Αιτ/νίας) με βοηθούς τους Τσιλίκα από τον ίδιο σύνδεσμο και 4ο τον Στάικο από τον σύνδεσμο της Λάρισας.
  • Για τους φίλους των στατιστικών η κατοχή  της Παναχαικης ήταν  55%  και 45% για τα Τρίκαλα.

LIVE ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Δόξα Δράμας-Χανιά: 0-1 (18’ Βασιλόγιαννης)  ΤΕΛΙΚΟ

Διαγόρας-ΟΦ Ιεράπετρας: 1-0 (58’ Μπαστακός) ΤΕΛΙΚΟ

Λεβαδειακός-Καραϊσκάκης: 4-0 (5’ Μπιανκόνι, 49’ Μεχία, 52’  και 60 Δημόπουλος) ΤΕΛΙΚΟ

Ιωνικός-Εργοτέλης: 2- 3 (3’ Ρόγε, 51΄ Πλατέλλας – 11’ , 70′ , 81′ Τσέλιος,) ΤΕΛΙΚΟ

Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας: 0-0 ΤΕΛΙΚΟ

Τρίκαλα-Παναχαϊκή: 0-0 ΤΕΛΙΚΟ

Ροή ειδήσεων

Advertisement