Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κλειστές υπηρεσίες λόγω κορωνοϊού σε ΚΕΠ και ΔΕΥΑΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται, ότι η Διεύθυνση Καταναλωτών και τα Ταμεία της Δημοτικής Επιχείρησης, θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό, μέχρι και αύριο Παρασκευή λόγω του κρούσματος κορωνοϊού και των απαραίτητων μέτρων που πρέπει να ληφθούν στο πλαίσιο των σχετικών πρωτοκόλλων.

Οι δημότες ωστόσο, μπορούν να τηλεφωνούν και να κλείνουν ραντεβού, για την επόμενη εβδομάδα, στο τηλέφωνο 2610 366100.
Υπενθυμίζεται ακόμη ότι οι καταναλωτές μπορούν να προχωρούν σε ηλεκτρονικές πληρωμές των λογαριασμών τους (εξόφληση η καταβολή έναντι), μέσω e-banking, χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής (RF) που αναγράφεται στο έντυπο του λογαριασμού.
Τέλος, για όλες τις υπηρεσίες του Πρωτοκόλλου, οι πολίτες μπορούν να αποστέλλουν –αφού τα σκανάρουν- τα δικαιολογητικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: [email protected] και [email protected]
Εξ άλλου, όπως ανακοινώθηκε αναστέλλεται και η λειτουργία του ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) Βραχνεΐκων λόγω κρούσματος covid-19 σε υπάλληλο της υπηρεσίας. Οι δημότες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τα ΚΕΠ Παραλίας, Πάτρας (παλαιό λιμάνι), Μεσσάτιδας και Ρίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement