Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι σαφής: «Είναι επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών»

Δημοσιεύθηκε

στις

“Είναι άνθρωποι με βαθιά, πολύ σοβαρά προβλήματα που θα έπρεπε να τους κοιτάξει γιατρός. Ούτε καν ψυχολόγος”, λέει η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε στο Πρωινό την Πέμπτη και δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί για το θέμα των ημερών, τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Η ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια της.

«Είχαν μία αυτοκρατορική παράκρουση. Αυτοί οι άνθρωποι που τα έκαναν αυτά αισθάνονταν πάρα πολύ σπουδαίοι και γι’ αυτό είχαν ένα θράσος απίστευτο. Δεν θεωρούσαν ότι αξίζει κανένας άλλος πέραν αυτών. Είναι άνθρωποι με βαθιά, πολύ σοβαρά προβλήματα που θα έπρεπε να τους κοιτάξει γιατρός. Ούτε καν ψυχολόγος. Ένας άνθρωπος που θεωρεί ότι δικαιούται να κάνει αυτά που κάνει σε έναν άλλον ανθρώπο, για να μην το πάμε στο γηπεδικό, ότι θέλει σφαλιάρες, σίγουρα θέλει γιατρό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Για τη συγγνώμη που μπορεί να ζητήσει κάποιος που έχει εμπλακεί σε υπόθεση κακοποίησης, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Δεν με αφορά η συγγνώμη κατόπιν εορτής. Υπάρχουν άνθρωποι που είχαν χαθεί από την κορυφή της πραγματικότητας και του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι κι έλεγες θα γυρίσουν καλύτεροι και δεν γύρισαν καλύτεροι άνθρωποι, γύρισαν χειρότεροι άνθρωποι. Δεν αλλάζουν επειδή το νιώθουν, θα αναγκαστούν να δείξουν μια καλύτερη συμπεριφορά αλλά όχι επειδή το νιώθουν. Οπότε αυτή η συγγνώμη προσωπικά εμένα δεν με αφορά. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αποκοπούν. Είναι επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών, δεν είναι ότι έτυχε μια κακή στιγμή.

Υπάρχουν άνθρωποι άξιοι και ταλαντούχοι, που πρέπει να πάρουν θέση για να τελειώσουν κι αυτές οι κλίκες. Είχαμε μάθει στην κουλτούρα του τσαμπουκά, του να τρως σφαλιάρες…».

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement