Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικών-Για ενέργεια με ανθρωποκτόνο πρόθεση μιλούν οι συνδικαλιστές

Δημοσιεύθηκε

στις

Δολοφονική χαρακτηρίζει την επίθεση με βόμβες μολότοφ που δέχθηκαν προχθές το βράδυ δικυκλιστές του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας. Την ίδια ώρα εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου αλλά και πολιτικών κομμάτων καταδικάζουν την ενέργεια αυτή που τάσσεται ενάντια στο νόμο και τη Δημοκρατία.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 9 προχθές το βράδυ, στην οδό 25ης Μαρτίου στο ύψος της Ερμού, πενήντα μέτρα από το Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, όταν άγνωστοι πέταξαν από τα σκαλοπάτια του Ιερού Ναού Εισοδίων τρεις αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς την ώρα που οι δικυκλιστές έστριβαν προς το Αστυνομικό Μέγαρο.

Η μία από τις βόμβες μολότοφ έσκασε πάνω στο κράνος ενός αστυνομικού, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί, αλλά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ η άλλη μπροστά από τις ρόδες του δεύτερου δικυκλιστή, ο οποίος πέρασε πάνω από τη φωτιά, χωρίς επίσης να τραυματιστεί. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και έγιναν εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως μέχρι χθες να υπάρχει αποτέλεσμα. Έγιναν τρεις προσαγωγές το ίδιο βράδυ αλλά δεν προέκυψαν στοιχεία και οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ: «ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΠΡΟΘΕΣΗ»

Ροή ειδήσεων

Advertisement