Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επίσκεψη του Βουλευτή Αχαΐας Ιάσωνα Φωτήλα στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας

Published

on

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκε σήμερα (5-3-2021) το πρωί, βουλευτής Αχαΐας κ. Ιάσωνας Φωτήλας, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Ιωάννη Κυριακόπουλο.

Ο βουλευτής συνεχάρη τον Υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη και τον Ταξίαρχο Ιωάννη Κυριακόπουλο, για τις προαγωγές τους και τους ευχήθηκε μια παραγωγική και επιτυχημένη πορεία.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τον βουλευτή, επισημαίνοντας ότι η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει την ουσιαστική συνεργασία με τους φορείς και τις αρχές του τόπου, με σκοπό βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής των πολιτών.

Παράλληλα, ο κ. βουλευτής ενημερώθηκε για την κατάσταση των αστυνομικών υπηρεσιών στην Αχαΐα και στη Δυτική Ελλάδα, ενώ ο κ. βουλευτής εκδήλωσε ενδιαφέρον και ενημερώθηκε για την κατάσταση των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, που δέχθηκαν επίθεση, χθες 04-03-2021, το βράδυ, στην Πάτρα, κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement